10 ηθοποιοί του Hollywood που πληρώθηκαν μηδαμινά για τις ταινίες τους

Νατάσσα Σχοινά
10 ηθοποιοί του Hollywood που πληρώθηκαν μηδαμινά για τις ταινίες τους

Πώς αλλάζουν οι εποχές...

Η βιομηχανία του κινηματογράφου είναι ένας χώρος που συγκεντρώνει πολλά χρήματα. Αυτά δε μοιράζονται με τον ίδιο τρόπο σε όλους, όμως, όποιος της δείξει ότι έχει τον κόσμο με το μέρος του θα θησαυρίσει. Τα πρώτα βήματα ενός ηθοποιού, ωστόσο, είναι αρκετά δύσκολα. Οντισιόν μετά την οντισιόν, διαφημιστικά και μικροί ρόλοι που πληρώνονται πενιχρά θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στο πρόγραμμά του.

Χρειάζεται πολλή υπομονή για να ξεπεράσει αυτήν την κατάσταση, που μόνο αν είναι εξαιρετικά τυχερός θα αποφύγει εξαρχής. Όμως, αν τελικά τα καταφέρει, θα δει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να γεμίζουν με αστρονομικά ποσά. Οι μεγάλοι σταρς, σήμερα, πληρώνονται αδρά ακόμα και για μερικά δευτερόλεπτα πίσω από το γυαλί.




Για όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα, δε σου πάει το μυαλό ότι κάποιοι από αυτούς συμμετείχαν σε ταινία και δεν πληρώθηκαν το ανάλογο ποσό. Κι όμως, τα νούμερα που βρίσκονται στη συνέχεια, θα σε κάνουν να απορήσεις. Όχι γιατί ως νούμερα είναι μικρά στον μέσο άνθρωπο, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν τα (δις)εκατομμύρια που περνάνε από χέρι σε χέρι στην υποκριτική.

Υ.Γ. Άλλη, βέβαια, η φάση της καριέρας τους τότε, αλλά, και πάλι, με τα κέρδη που είχαν οι εν λόγω παραγωγές, περιμένεις κάτι καλύτερο για το cast. Ειδικά όταν υπάρχουν ηθοποιοί που πληρώνονται δεκάδες εκατομμύρια για μία συμμετοχή.