No Time To Die: Το νέο τρέιλερ του James Bond μόλις δικαίωσε την αναμονή

Νατάσσα Σχοινά
No Time To Die: Το νέο τρέιλερ του James Bond μόλις δικαίωσε την αναμονή

Η δράση και το all-star cast δε θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.

Με όλα όσα συνέβησαν μέσα σε αυτήν τη χρονιά, ο κινηματογράφος δε θα γινόταν να μην επηρεαστεί. Οι παραγωγές διαρκώς βρίσκονται στην παραγωγή ταινιών. Για να γίνει, όμως, αυτό, πρέπει να υπάρχει επαφή με το cast και γενικά τα μέλη που συμμετέχουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, κάτι που καθίσταται αδύνατο με την ύπαρξη του κατ’ οίκον περιορισμού.

Ακόμα και οι ταινίες που ήταν έτοιμες για κυκλοφορία, πήγαν πίσω. Με το κλείσιμο των κινηματογράφων, ο κόσμος δε θα μπορούσε να επισκεφτεί τις αίθουσες για να παρακολουθήσει τις νέες προβολές, γι’ αυτό και η ημερομηνία κυκλοφορίας τους μεταφέρθηκε για μήνες μετά.

Μία από αυτές ήταν και η νέα ταινία του James Bond: No Time To Die. Πολύ καιρό περιμένουμε την επιστροφή του 52χρονου Daniel Craig στον ρόλο του εικονικού πράκτορα και αυτή θα γίνει επιτέλους στις 12 Νοεμβρίου.

Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία, τόσο περισσότερο ανυπομονούμε, και το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από μερική ώρα δείχνει γιατί όλη αυτή αναμονή άξιζε και με το παραπάνω.




Στη λίστα με το cast θα δεις: Daniel Craig, Ana de Armas, Jeffrey Wright, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Rami Malek, Christoph Waltz, Naomie Harris.