Θερινό σινεμά τον Σεπτέμβριο: Πέντε tips για να το απολαύσεις!

Θερινό σινεμά τον Σεπτέμβριο: Πέντε tips για να το απολαύσεις!

Επέστρεψες απ’ τις διακοπές και έχεις βαρεθεί να περνάς τα βράδια στο σπίτι, με το κλιματιστικό στο φουλ; Έχεις λιώσει το Netflix και δεν υπάρχει πια κάτι άλλο να δεις; Τι θα έλεγες για μια έξοδο με καλή παρέα, άρωμα λουλουδιών, πατατάκια και ποπ κορν; Το θερινό σινεμά της γειτονιάς παραμένει ανοιχτό και σε περιμένει!

Η πανδημία μπορεί να περιόρισε φέτος τις νέες παραγωγές, όμως σε κάποια αίθουσα εκεί έξω παίζεται μια ταινία που θα λατρέψεις. Βέβαια, μην περιμένεις τις ανέσεις που έχεις συνηθίσει στο multiplex – ούτε πολυθρόνες, ούτε θεόρατες οθόνες και πολύπλοκες τεχνολογίες προβολής θα βρεις εδώ. Είναι η εμπειρία που σίγουρα θα συναρπάσει εσένα και τους φίλους σου!

Καθώς η μάχη όλων μας με τον κορωνοϊό δεν έχει ακόμα κριθεί, έχε κατά νου τα παρακάτω tips που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις κάθε στιγμή της παραμονής σου στο σινεμά, ξέγνοιαστα:

  • Κράτα αποστάσεις: Τα θερινά σινεμά, όπως και όλοι οι χώροι ψυχαγωγίας, τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας. Ακολούθησε τις οδηγίες του προσωπικού και μη συνωστίζεσαι αναίτια στα εκδοτήρια ή στο μπαρ. Μην ανησυχείς, δε θα σου πάρει κανείς τη θέση στην ουρά!
  • Φόρα μάσκα: Σε αντίθεση με τις κλειστές κινηματογραφικές αίθουσες, όπου η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, στα θερινά παραμένει προαιρετική για τους θεατές. Φορώντας την τουλάχιστον κατά την είσοδο και την έξοδο σου από τον χώρο προστατεύεις τον εαυτό σου από όσους δεν τηρούν τους κανόνες για τις αποστάσεις .
  • Βγες καθημερινές: Φτάνει πια με το Παρασκευοσάββατο! Επίλεξε εκείνη την ημέρα της εβδομάδας με τον μικρότερο δυνατό συνωστισμό και προστάτευσε εσένα και τους φίλους σου!
  • Προστατεύσου απ’ τα κουνούπια: Οι θάμνοι και τα λουλούδια που βρίσκουμε στα περισσότερα θερινά σινεμά δυστυχώς προσελκύουν … «ιπτάμενους σινεφίλ», όπως οι σκνίπες και τα κουνούπια. Με το κατάλληλο αντικουνουπικό όμως, θα απολαύσεις την προβολή με μοναδική παρέα τους φίλους σου!
  • Δροσίσου με τη νέα Amita Motion Supermix: Η νέα απολαυστική πρόταση από τον 100% φυσικό χυμό Amita Motion θα συνοδεύσει ιδανικά τη θερινή κινηματογραφική σου εμπειρία. Χάρη στον μοναδικό συνδυασμό 7 φρούτων & 10 βιταμινών, η νέα Amita Motion Supermix και τα superfruits που περιέχει θα σου χαρίσουν υπέροχη γεύση και ενέργεια για ν’ απολαύσεις την αγαπημένη σου ταινία χωρίς περισπασμούς. Σε ατομική συσκευασία 330ml αλλά και σε συσκευασία 1lt, η Amita Motion Supermix θα φέρει το απόλυτο “Happy End” στη βραδιά σου!

Απόψε, διάλεξε την αγαπημένη σου ταινία και απόλαυσε μια βραδιά στο θερινό παρέα με τη νέα Amita Motion Supermix!