50 Πρώτα Ραντεβού: Reunion μετά από 16 χρόνια με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Πατούλια Κατερίνα
50 Πρώτα Ραντεβού: Reunion μετά από 16 χρόνια με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Η Drew Barrymore έγινε Λούσι ξανά με τον Adam Sandler στο πλευρό της

Όπως ήδη γνωρίζεις η Drew Barrymore έχει το δικό της σόου και εννοείται πως καλεσμένοι της είναι αγαπημένοι της φίλοι.

Αυτή τη φορά, ο Adam Sandler με τον οποίο η Drew έχει κάνει πολλές συνεργασίες δεν εμφανίστηκε για να μιλήσουν αλλά για να ξαναδημιουργήσουν μία αγαπημένη ταινία, τα 50 πρώτα ραντεβού στο 2020.

Αν δεν την θυμάσαι , η ταινία του 2004, είχε φέρει 198 εκατομμύρια δολάρια με μπάτζετ μόλις στα 75 εκατομμύρια και σε αυτή ο Henry Roth (Adam Sandler), συναντά την Lucy Whitmore (Drew Barrymore), η οποία έχει απώλεια μνήμης και κάθε πρωί η μέρα της ξεκινά πάλι από την αρχή χωρίς να θυμάται τίποτα πριν το ατύχημα.

Η Drew κάθε πρωί βλέπει την κασέτα που της έχει φτιάξει ο Adam με όσα δεν θυμάται και η εκδοχή του 2020 με την πανδημία, με την Barymore 16 χρόνια πιο μεγάλη, είναι πραγματικά φανταστική.



Στο νέο βίντεο, εμφανίζεται και ο Ten Second Tom, ένας χαρακτήρας της ταινίας που χάνει τη μνήμη του κάθε δέκα δευτερόλεπτα!

Πέρα από τα αστεία, ο Adam Sandler, τονίζει στο βίντεο πως βιοπορίζεται από το Netflix, πράγμα που ισχύει μιας και όλες οι ταινίες του είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στην εν λόγω πλατφόρμα.


Τα