The Knick: Εκεί που δεν το περιμέναμε, ανακοινώθηκε η τρίτη σεζόν

Νατάσσα Σχοινά
The Knick: Εκεί που δεν το περιμέναμε, ανακοινώθηκε η τρίτη σεζόν

Επιτέλους, τα νέα που όλοι οι fans περίμεναν να ακούσουν.

Μακριά από τις πιο «Αμερικανιές» του είδους και τις σειρές που έχουν παίξει τα τελευταία χρόνια περιστρεφόμενες γύρω από το θέμα της ιατρικής, το The Knick ήταν αυτή που ξεχώρισε. Η ποιότητα πάνω στην οποία «χτίστηκε» φάνηκε ήδη από τους τίτλους και το 2014 που έφτασε η πρώτη σεζόν, όλοι είχαμε να συζητάμε στις παρέες μας το πόσο αληθοφανές φαινόταν από κάθε άποψη.

Το cast απαρτιζόταν από έναν Clive Owen και έναν όχι τόσο γνωστό αλλά απίστευτα ταλαντούχο André Holland που εμφανίστηκε και οριακά κόντραρε τον Owen στην προσοχή του κοινού. Η ιστορία, πάντως, του Knickerbocker Hospital της Νέας Υόρκης στο πρώτο μισό του 20ου αιώνα και του ιατρικού του προσωπικού είναι κάτι πέρα από αρκετή για να κερδίσει επάξια τα λεπτά που σου ζητούν τα επεισόδια.




Από το 2015 που είδαμε το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, ωστόσο, δεν είχαμε κάποιο update σχετικά με μία ενδεχόμενη τρίτη σεζόν. Παρά μόνο την ακύρωσή της. Ώσπου ήρθε το 2020 και η σειρά της Cinemax ετοιμάζεται να αποκτήσει την πολυαναμενόμενη συνέχειά της.

Στην τρίτη σειρά, θα δούμε έναν νέο πιλότο από τον σκηνοθέτη του Moonlight, Barry Jenkins, επομένως και μία διαφορετική προσέγγιση της εικόνας και της παρουσίασης των γεγονότων. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είχαμε το παραμικρό πρόβλημα με την παλιά, αλλά και ο Jenkins έχει αποδείξει ότι μπορεί να δημιουργήσει αριστουργήματα.

Προς το παρόν, δεν έχουμε ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της τρίτης σεζόν.