#BreakInStyle: Τρεις συντάκτριες αποκαλύπτουν τους «χρυσούς» κανόνες για πιο στιλάτα διαλείμματα

#BreakInStyle: Τρεις συντάκτριες αποκαλύπτουν τους «χρυσούς» κανόνες για πιο στιλάτα διαλείμματα

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, ποιες είναι οι πιο απολαυστικές στιγμές μέσα στην ημέρα σου;

Είναι όλες αυτές οι σύντομες αλλά άκρως απελευθερωτικές «ιεροτελεστίες», οι οποίες σου επιτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου! Και μία από αυτές, είναι σίγουρα τα διαλείμματα που κάνεις και τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να πάρεις μία «ανάσα» από τον ατελείωτο «μαραθώνιο» των meetings και των υποχρεώσεων, απολαμβάνοντας με απόλυτο… στιλ την πιο ξέγνοιαστη και chill εκδοχή σου.

Ειδικά σε μία καθημερινότητα με ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς, τα διαλείμματά μας αποτελούν μία «ιερή» στιγμή κατά τη διάρκεια της οποίας «ξεφεύγουμε» για λίγο από τον απαιτητικό ρόλο των career girls, ώστε να έρθουμε σε επαφή με τα πράγματα που μας ευχαριστούν και μας εκφράζουν, όποια και αν είναι αυτά για την κάθε μία.

Έχει σημασία, λοιπόν, και κάθε φορά που κάνουμε ένα διάλειμμα, να το κάνουμε με το δικό μας στιλ, κάνοντας πράγματα που μπορούν να απογειώσουν τη διάθεσή μας. Και επειδή εδώ στο Queen.gr, πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε, παρακάτω σου αποκαλύπτουμε τους «χρυσούς» κανόνες που αναβαθμίζουν και κάνουν ακόμη πιο στιλάτα τα δικά μας διαλείμματά, ενώ υπόσχονται να σου δώσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι, για να ακολουθήσεις το παράδειγμά μας και να κάνεις ένα BreakInStyle, μετατρέποντας το διάλειμμά σου σε μία πρωτόγνωρη και άκρως… γευστική εμπειρία.

Η Σοφία κάνει BreakInStyle μελετώντας τα trends

Ώρα για διάλειμμα στο «γραφείο» (aka σπίτι με τηλεργασία) και τα λίγα λεπτά που έχω στη διάθεσή μου για να χαλαρώσω μακριά από την οθόνη του υπολογιστή, με βρίσκουν αγκαλιά με τη Φρουφρού. Το γεγονός αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν κάνω socializing με τις φίλες και τις συναδέλφους μου. Κάνω αυτό ακριβώς που μου αρέσει περισσότερο από οτιδήποτε και στη συνέχεια, μοιράζομαι τις «ανακαλύψεις» μου μαζί τους. Ανοίγω, λοιπόν, την KitKat Gold μου και κάνω ένα διάλειμμα με στιλ. Βλέπεις, αυτό που με χαλαρώνει στο break από το γράψιμο και τα emails που πηγαίνουν και έρχονται ασταμάτητα είναι το να βρίσκω, να διαβάζω και να μελετώ τα beauty, τα wellness και τα fashion trends της σεζόν, αλλά και εκείνης που θα ακολουθήσει. Για όποιο περίεργο, αξιόλογο, ιδιαίτερο, stylish και golden trend που «παίζει» εκεί έξω και αν με ρωτήσεις, πιθανότατα θα το γνωρίζω και θα έχω να μοιραστώ μαζί σου και την άποψή μου για αυτό.

Αυτό ακριβώς κάνω στα διαλείμματά μου στο «γραφείο». Είτε πρόκειται για το κορυφαίο fashion item της σεζόν, είτε για τα χρώματα που θα φορεθούν τον χειμώνα ή ακόμη και για τα ιδιαίτερα wellness και foodie trends που έχουν κάνει την εμφάνισή τους και αξίζουν την προσοχή μας, τις περισσότερες φορές τα κορίτσια εδώ στο Queen.gr με ακούνε με προσοχή. Η Φρουφρού επίσης κρέμεται από τα χείλη μου!

Η Μάτα κάνει έναδιάλλειμα και «δραπετεύει» μέσα από τις λέξεις

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι να έρθεις σε άμεση σύνδεση με το βαθύτερο «εγώ» σου και να τροφοδοτήσεις το στιλ σου, ακόμη και τις ώρες που βρίσκεσαι στο γραφείο. Ωστόσο, αυτός που εγώ προτιμώ και από συνήθεια τον έχω αναγάγει πλέον σε «χρυσό» κανόνα της καθημερινότητάς μου, είναι μέσα από τη ματιά ενός φανταστικού ήρωα με τον οποίο ταυτίζομαι, ενώ εκείνος μου κρατάει συντροφιά, όταν αποφασίσω να κάνω το διάλειμμά μου. Περνώντας τις περισσότερες ώρες της ημέρας μπροστά από μία οθόνη, ειλικρινά, δεν βλέπω την ώρα να «βουτήξω» μέσα στις λέξεις και να χαθώ σε κόσμους μακρινούς, παρελθοντικούς ή ακόμη και… ανύπαρκτους.

Η αχόρταγη ανάγνωση μερικών καλογραμμένων σελίδων, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι για να μην χάνω το old school στιλ μου και να «δραπετεύω» από το έντονο στρες του 8ώρου, ενδίδοντας συγχρόνως στην αθεράπευτη αγάπη μου για τα βιβλία. Μάλιστα, όταν αυτό το νοηρό «ταξίδι» ανάμεσα στις αράδες, συνοδεύεται γευστικά από τη λαχταριστή απόλαυση της νέας KitKat Gold, της τραγανής γκοφρέτας με απαλή σοκολάτα γάλακτος, «ντυμένης» με κρεμώδη λευκή σοκολάτα και εμπλουτισμένη με αναπάντεχες «νότες» καραμέλας, τότε ξέρω πως η γεύση έχει συναντήσει το στιλ με τον πιο απρόσμενο τρόπο και εγώ έχω κερδίσει μία θέση στον μοναδικό κόσμο της απόλαυσης!

Η Χρύσα κάνει«χρυσό» διάλειμμα με girl talk στο chat

Ένας από τους λόγους για τους οποίους ευγνωμονώ πραγματικά τα social media είναι η άμεση, καθημερινή επαφή που μου επιτρέπουν με τις κολλητές μου φίλες. Οι συνθήκες μπορεί να μην επιτρέπουν να συναντιόμαστε συχνά διά ζώσης, όμως οι τρεις πιο αγαπημένες παιδικές μου φίλες, που μεγαλώσαμε μαζί και με γνωρίζουν απ’ έξω κι ανακατωτά, είναι εκεί, κάθε μέρα «κοντά μου». Και ποια καλύτερη στιγμή για ένα αυθεντικό, από καρδιάς girl talk, από την ώρα του διαλλείματος στο γραφείο; Ειδικά όταν υπάρχουν «φλέγοντα» θέματα, ανυπομονώ για εκείνο το «χρυσό» διάλλειμα, όπου παίρνω στο ένα χέρι το στιλάτο μου smartphone, στο άλλο τη στιλάτη μου σοκολατένια KitKat και… βάζω φωτιά στο πληκτρολόγιο! Πόσο μάλλον, από τότε που μένουμε περισσότερο σπίτι, το chat με τις παιδικές μου κολλητές ανέβηκε επίπεδο και περιέχει συζητήσεις ποικίλης ύλης! Αυτή η ώρα του διαλείμματος, είναι η στιγμή της ημέρας μου που νιώθω αυθεντικά ο εαυτός μου: Με τις παιδικές μου φίλες online και τη γευστική απόλαυση της ημέρας στο χέρι, τα διαλλείματά μου γίνονται, όχι απλώς χρυσά, αλλά… χρυσά 24 καρατίων .

Εάν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να δώσεις περισσότερο στιλ στα διαλείμματα σου τότε ξέρεις ποιος είναι ο «χρυσός» κανόνας που αξίζει να ακολουθήσεις ASAP! Να κάνεις ένα διάλειμμα με στιλ. Παραμένοντας πιστή στον εαυτό σου και προσθέτοντας την ξεχωριστή KitKat Gold στο lunch box σου, όσο απαιτητικό και αν είναι το πρόγραμμά σου, εσύ θα έχεις μαζί σου το golden ticket που θα σε βοηθάει να κάνεις #BreakInStyle, απογειώνοντας τα διαλείμματά σου σε έναν μοναδικό κόσμο απόλαυσης!

#BreakInStyle