«Το Υπέρτατο Μυστικό»: Αυτό είναι το βιβλίο που χρειαζόμαστε όλοι τα φετινά Χριστούγεννα!

«Το Υπέρτατο Μυστικό»: Αυτό είναι το βιβλίο που χρειαζόμαστε όλοι τα φετινά Χριστούγεννα!

Τα Χριστούγεννα είναι ανέκαθεν μία αγαπημένη περίοδος για κάθε βιβλιόφιλο, αφού του δίνει τον χρόνο και τη δυνατότητα να διαβάσει τα βιβλία που αγόρασε μέσα στη χρονιά, αλλά δεν πρόλαβε ούτε να τα ξεφυλλίσει. Η αλήθεια είναι πως λίγα πράγματα συγκρίνονται με τα σπιτικά απογεύματα των γιορτών που μας βρίσκουν δίπλα στο παράθυρο, χουχουλιασμένες στον καναπέ με τη συντροφιά ενός ζεστού ροφήματος και ενός καλογραμμένου βιβλίου. Ακόμη και αν φέτος χορτάσαμε από τέτοιες σπιτικές στιγμές, η «δίψα» μας για ανάγνωση παραμένει αστείρευτη και είμαστε διαρκώς στην αναζήτηση του επόμενου βιβλίου που θα μας συνεπάρει ή θα μας αλλάξει τη ζωή!

Άλλωστε, όλοι ξέρουν πως τα καλά βιβλία χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες, σε εκείνα που σε ταξιδεύουν, σε μαγνητίζουν στον κόσμο τους και εκείνα που κάνοντας όλα τα παραπάνω, καταλήγουν να σου αλλάζουν τη ζωή, να γίνονται ένα κομμάτι της δικής σου ιστορίας. Ένα από αυτά τα βιβλία είναι και το «Το Υπέρτατο Μυστικό» της χαρισματικής Rhonda Byrne, της συγγραφέα που 14 χρόνια μετά το σπουδαίο εκδοτικό φαινόμενο «Το Μυστικό», έρχεται να μας παρασύρει ξανά σε μία εσωτερική πρόκληση, που υπόσχεται να μας οδηγήσει στη μεγαλύτερη ανακάλυψη της ζωής μας.

Ένα «μανιφέστο» για την παντοτινή ευτυχία

Ομολογουμένως, είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε κάποιον που δεν έχει έρθει σε επαφή με τη γραφή της Byrne, τη δυναμική και την ένταση που κρύβει κάθε της λέξη, καθώς και πόσο περίτεχνα χτίζει μία άμεση, απευθείας επικοινωνία με τον αναγνώστη, ώστε να τον κατευθύνει σε μοναδικές αλήθειες που αφορούν στην ανθρώπινη φύση και το σύμπαν που την «αγκαλιάζει». Ακριβώς αυτό κάνει και στο νέο της βιβλίο «Το Υπέρτατο Μυστικό» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πεδίο και το οποίο μας αποκαλύπτει πώς θα ανακαλύψουμε την αλήθεια και την παντοτινή ευτυχία, ενώ μας υπόσχεται πως «όταν αναγνωρίσετε πλήρως το ποιοι είστε, θα βιώσετε μια ζωή χωρίς προβλήματα […] θα είστε πλέριοι με χαρά, θετική διάθεση, πληρότητα, αφθονία και γαλήνη». Μέσα από απλά καθημερινά μαθήματα, μας προσφέρει άμεσες και εύκολες πρακτικές για να απαλλαγούμε από τον φόβο, την αγωνία, την αβεβαιότητα και τον πόνο, ώστε να ξεπεράσουμε τον υλικό κόσμο, να γνωρίσουμε τον βαθύτερο εαυτό μας και να οδηγηθούμε σε ένα σύμπαν πνευματικότητας και σοφίας, όπου τα πάντα θα είναι πιθανά.

Το σημαντικότερο όμως δεν είναι αυτό, αλλά ότι το συγκεκριμένο βιβλίο, αυτό το «πολύτιμο» εγχειρίδιο, ήρθε ακριβώς τη στιγμή που εμείς το χρειαζόμασταν περισσότερο από ποτέ. Σε μία δύσκολη περίοδο, που θέλουμε να αφήσουμε πίσω τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώσαμε τους προηγούμενους μήνες και να αρχίσουμε ξανά από την αρχή. Μάλιστα, η ίδια η συγγραφέας απεύθυνε έναν αισιόδοξο και ελπιδοφόρο χαιρετισμό στο κοινό της στην Ελλάδα, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της, τον οποίο μπορείς να παρακολουθήσεις στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.



Λίγα λόγια για την πολυτάλαντη Rhonda Byrne

Η αγαπημένη Rhonda Byrnes είναι η δημιουργός του ντοκιμαντέρ «Το Μυστικό», το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το παγκόσμιο κοινό το 2006, με αποτέλεσμα την ίδια χρονιά να μεταφερθεί και στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Μεταφράστηκε σε περισσότερες από 50 γλώσσες, πούλησε περισσότερα από 30 εκατ. παγκοσμίως και κέρδισε επάξια μία θέση ανάμεσα στα σημαντικότερα best seller του αιώνα μας. Η καταξιωμένη συγγραφέας γεννήθηκε στη Μεβλούρνη της Αυστραλίας, ενώ εδώ και χρόνια ζει και εργάζεται στην Καλιφόρνια. Το 2007 συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού Time Magazine με τους εκατό πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο και σύμφωνα με μία συνέντευξη που έδωσε τον Δεκέμβρη του 2016, το κίνητρο για να συγγράψει «Το Μυστικό» ήταν μία δική της εσωτερική ανάγκη: «Η αρχή να δείξω στους ανθρώπους πώς θα βάλουν τον εαυτό τους, και όχι κάποιον άλλο, σε ένα βάθρο. Η δουλειά μου ήταν να βοηθήσω τους ανθρώπους να ξεφύγουν».

mystiko

Κλείνοντας, να ξέρεις πως εκτός από το νέο βιβλίο «Το Υπέρτατο Μυστικό», μπορείς να βρεις από τις Εκδόσεις Πεδίο και όλα τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς: «Το Μυστικό», «Η Δύναμη», «Η Μαγεία», «Το Μυστικό: Καθημερινά Μαθήματα Ζωής», καθώς και το «Πώς το Μυστικό Άλλαξε τη Ζωή μου». Να είσαι σίγουρη πως όποιο από τα παραπάνω και αν επιλέξεις, θα έχεις προσφέρει έναν πολύτιμο λογοτεχνικό «θησαυρό» στα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και στον εαυτό σου.