Γνωρίζεις κι εσύ την παιχνιδιάρα σουρικάτα; Πολύ φίλη μας!

Γνωρίζεις κι εσύ την παιχνιδιάρα σουρικάτα; Πολύ φίλη μας!

Τις τελευταίες μέρες, όλοι μιλάνε για μια σουρικάτα, ζουζούνι σωστό! Ε, κι εμείς που λατρεύουμε οτιδήποτε νέο και παιχνιδιάρικο, δεν θα μπορούσαμε παρά να το ψάξουμε! Η αλήθεια είναι ότι δεν δυσκολευτήκαμε και πολύ, γιατί η γλυκύτατη σουρικάτα τρυπώνει και ξετρυπώνει στα social με τόση ευκολία, σαν να ήταν αιλουροειδές. Για δες! Φέρνει μαζί της απίθανα αντικείμενα για το σπίτι και δώρα για τις φιλενάδες μας. Πάμε να τη γνωρίσουμε!

Φωλιά της είναι ένα πανέμορφο και χαρούμενο eshop, το lazysuricata.com. Εδώ, βρίσκεις fun δώρα, αξεσουάρ και μικροαντικείμενα για το σπίτι, που κάνουν την καθημερινότητά σου πιο φωτεινή και αισιόδοξη!

California dreaming

Η ανέμελη Lazy Suricata έχει περιπλανώμενη καρδιά και μποέμ χαρακτήρα. Όπως ακριβώς κι εσύ! Γι’ αυτό και κάθε επίσκεψη στη φωλιά της είναι πρόκληση. Θα καταφέρεις να μην βάλεις τα πάντα στο καλάθι σου; Δύσκολο. Αφού τα θες όλα: κεραμικές κούπες σε φανταστικά σχέδια και χρώματα, μοναδικά είδη διακόσμησης, όπως γλαστράκια και καδράκια, αρωματικά κεριά με υπέροχα αρώματα και συσκευασίες, απίθανες τσάντες, νεσεσέρ και πορτοφολάκια που δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις, κορδέλες και μπαντάνες για τα μαλλιά και τόσα άλλα δώρα για εσένα και τις φιλενάδες σου!

Doughnut Βags με γεύση εκδρομής

Αν δεν τα γνωρίζεις ήδη, ήρθε η στιγμή να τα μάθεις. Τα Doughnut Βags είναι ό,τι πιο φρέσκο, πρακτικό και ανθεκτικό μπορείς να βρεις, σε backpack! Άσε που σου λύνουν τα χέρια και όταν αναρωτιέσαι τι δώρο να κάνεις στον καλό σου ή τον κολλητό σου. Η Lazy Suricata έχει προβλέψει για όλους! Διάλεξε μέγεθος και σχέδιο και ετοιμάσου για βόλτες κι εκδρομές.

Bamboo cups

Λατρεύεις τον καφέ και τα ροφήματα, αλλά δεν μπορείς να βλέπεις άλλα πλαστικά ποτηράκια να επιβαρύνουν τον πλανήτη μας; Είσαι δική μας! Γι’ αυτό σου προτείνουμε τα οικολογικά επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια bamboo που κατασκευάζονται από φυσικές ίνες μπαμπού. Η eco maniac Lazy Suricata έχει μια μεγάλη γκάμα στη φωλιά της, για να διαλέξεις το μέγεθος, το χρώμα και το σχέδιο που σου κάνουν κλικ, ώστε να απολαμβάνεις πάντα τον καφέ σου με στυλ και άποψη!

Τα πιο γλυκά παιχνίδια

Δεν είναι σχήμα λόγου. Το εννοούμε. Τα παιχνίδια-τουβλάκια που σου αποκαλύπτονται στη φωλιά της σουρικάτας είναι γλυκύτατα, γιατί είναι φτιαγμένα από ζαχαροκάλαμο! Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα πλαστικά τουβλάκια της αγοράς, αυτά τα τουβλάκια είναι φιλικά προς το περιβάλλον, βιώσιμα, ανακυκλώσιμα και πολύ πολύ ασφαλή για παιδιά κάθε ηλικίας. Όσο για τα ξύλινα παιχνίδια για μικρά ή μεγάλα πιτσιρίκια, η σουρικάτα σου ‘χει νέα. Ανακάλυψέ τα όλα!

Τα παγουρίνο της νέας εποχής

Θες έναν καλό λόγο να πίνεις περισσότερο νερό; Έχεις τα παγούρια και τα θερμός που σε παρακινούν να ενυδατώνεσαι πιο συχνά! Βρες αυτά που σε εκφράζουν, με τα πανέμορφα σχέδιά τους, και γέμισέ τα ξανά και ξανά με όποιο ρόφημα απολαμβάνεις. Καφές, τσάι, χυμός και νερό θα έχουν την τιμητική τους όλη τη χρονιά, σε τέλεια θερμοκρασία!

Και αν αναρωτιέσαι πότε μπορείς να παραλάβεις όλα αυτά τα υπέροχα αντικείμενα που έχεις βάλει ήδη στο μάτι, να ξέρεις ότι στο lazysuricata.com έχεις εγγυημένη παράδοση την επόμενη μέρα της παραγγελίας σου, σε Αθήνα και Πειραιά. Τέλειο; Σουρικάτα σ’ αγαπάμε!