Από το GNTM στο Survivor: H Kάτια είναι η πιο ενδιαφέρουσα τηλεοπτική παρουσία της χρονιάς

Από το GNTM στο Survivor: H Kάτια είναι η πιο ενδιαφέρουσα τηλεοπτική παρουσία της χρονιάς

Το μοντέλο που έγινε Survivor και θέμα συζήτησης παντού!

Είναι ειρωνική, ανταγωνιστική και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία ήδη κατηγορείται για κλοπή από τους συμπαίκτες της στο Survivor, ενώ παράλληλα αγωνίζεται με όλη της την ψυχή προκειμένου να φέρει νίκες στην ομάδα της. Είναι το 24χρονο μοντέλο το πιο αμφιλεγόμενο τηλεοπτικό πρόσωπο της φετινής χρονιάς; Ναι είναι. Το ενδιαφέρον όμως είναι, ότι ήταν το πιο αμφιλεγόμενο πρόσωπο και της περσινής χρονιάς, μιας και κανένας μας δεν μπορεί να ξεχάσει την παρουσία της στο GNTM.

Σε μία χρονική στιγμή περίεργη για την παίκτρια, μιας και πραγματικά δεν γνωρίζουμε αν θα συνεχίσει στο Survivor λόγω ενός προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί-το οποίο δεν διευκρινίζεται- ο κόσμος από την πλευρά του περιμένει με ανυπομονησία να ξεπεράσει τα θέματά της και να επιστρέψει στην παραλία των «Διασήμων». Ο λόγος; Όχι, δεν έγινε ξαφνικά η Κάτια το γλυκό κορίτσι της διπλανής πόρτας που όλοι συμπαθούν-δεν είναι η Καλομοίρα και μάλλον δεν θα γίνει και ποτέ-. Άλλες είναι οι αιτίες που κάνουν τη νεαρή παίκτρια τόσο δημοφιλή στο τηλεοπτικό κοινό. Αφενός είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, και αφετέρου, είναι το άτομο που μπορεί να προσφέρει απλόχερα την πολυπόθητη ίντριγκα που χρειαζόμαστε τα βράδια από τον καναπέ του σπιτιού μας. Ναι, μπορεί να υπάρχουν κι άλλα προγράμματα για να παρακολουθήσει κανείς, αλλά η καραντίνα και όλα όσα έχουμε περάσει τον τελευταίο χρόνο, μας έχουν κάνει να αδημονούμε για πραγματικούς ανθρώπους, πραγματικούς καυγάδες και πραγματικές καταστάσεις. Και όπως όλα δείχνουν, το Survivor και η Ταραμπάνκο, μπορούν να μας τα προσφέρουν όλα αυτά και με το παραπάνω.

Κάτι που φυσικά γνώριζαν οι ιθύνοντες του SKAI και όπως όλα δείχνουν η «μούσα» τους δεν τους διέψευσε. Και πώς άλλωστε να γίνει αυτό, όταν όλοι θυμόμαστε τη συνολική της Κάτι που γνώριζαν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ οι οποίοι επιθυμούσαν διακαώς να είναι μία από τις φετινές Survivors. Εξάλλου, είχαν ήδη τα πρώτα δείγματα του χαρακτήρα της Κάτιας από την παρουσία της στο GNTM της περασμένης σεζόν. Αλάνθαστη, σνομπ, ανταγωνιστική με προσήλωση στον στόχο. Η ιστορία τη δικαίωσε μιας και τελικά ήταν η μία από τις δύο νικήτριες. Θα συμβεί κάτι αντίστοιχο και στο reality επιβίωσης; Υπομονή και θα δούμε.

Εμείς λοιπόν, θυμηθήκαμε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της Κάτιας στην τηλεόραση, και σου τις παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery:

Διάβασε ακόμη:

Survivor 2021: Γιατί όλοι λατρεύουν να «μισούν» την Κάτια Ταραμπάνκο;