Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι καθημερινές συνήθειες που τους φέρνουν πιο κοντά

Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι καθημερινές συνήθειες που τους φέρνουν πιο κοντά

Όσο και αν λατρεύεις τον σύντροφό σου, το πιο πιθανό είναι πως υπάρχουν στιγμές που είτε εσύ, είτε εκείνος, χάνετε την ψυχραιμία σας, ειδικότερα στην περίπτωση που συγκατοικείτε. Οι προσωπικές συνήθειες του καθενός, μπορούν συχνά να «τρελάνουν» τον άλλον και κάπως έτσι, να προκληθούν μικροί καβγάδες, με αφορμή καθημερινά ζητήματα, όπως το… φαγητό!

Κακά τα ψέματα! Η ώρα του φαγητού είναι ΙΕΡΗ. Ακόμη, λοιπόν, και στην πιο αγαπημένη σχέση, όταν έρχεται η ώρα που το χεράκι σου ετοιμάζεται να «βουτήξει» στις πατάτες τις οποίες παρήγγειλε από το efood, ενώ εσύ του είπες ότι απόψε το βράδυ δεν θέλεις να φας, λογικό είναι να τον δεις να μετατρέπεται στον Joey από τα «Φιλαράκια».

Κάθε φορά η ίδια ιστορία. Αυτά καλό είναι να μη γίνονται, όμως! Μήπως, λοιπόν, έχει έρθει η ώρα να λύσουμε επιτέλους το θέμα των couple fights γύρω από το φαγητό; Για να συμβεί αυτό, αρκεί να ρίξουμε μία ματιά στο τι κάνουν διαφορετικά τα ευτυχισμένα ζευγάρια. Και σε ό,τι αφορά στα happy couples της ελληνικής showbiz, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αποτελούν ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Κάναμε, λοιπόν, μία μίνι έρευνα στα προφίλ τους και ανακαλύψαμε τις μερικές συνήθειες, που τους φέρνουν πιο κοντά κάθε μέρα. Ιδού, λοιπόν, όσα αξίζει να γνωρίζεις!

#1 Ετοιμάζουν μαζί τη λίστα για το σούπερ μάρκετ

Ένα ζήτημα που μπορεί να δημιουργήσει ένα «εκρηκτικό» κλίμα στα σπίτια των περισσότερων ζευγαριών, είναι εκείνο που αφορά στα ψώνια από το σούπερ μάρκετ. «Γιατί δεν πήρες τα μπισκότα που μου αρέσουν;», «όταν δεν έρχομαι μαζί σου, παίρνεις μόνο ό,τι θες εσύ…». Αυτά και ακόμη περισσότερο ακούγονται όταν ένας από τους δυο, πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ μόνος του. Τα happy couples, λοιπόν, όπως η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος, γράφουν από κοινού τη λίστα για το σούπερ μάρκετ και να κάνουν μαζί τα ψώνια της εβδομάδας.

evdomada

#2 Μοιράζονται το φαγητό και τον καφέ χωρίς να χάνουν την ψυχραιμία τους

Αν το να μοιράζεστε κάθε φορά το φαγητό, αποτελεί αφορμή για ένα ακόμη καθημερινό καβγαδάκι, δεν είστε οι μόνοι. Τα ίδια ζούσαν και η Ευρυδίκη με τον Κωνσταντίνο. Επειδή όμως κουράστηκαν με τη γκρίνια, κάθε φορά που έπαιρναν φαγητό απ’ έξω, προσπάθησαν να βρουν μία λύση. Και τη βρήκαν στο efood και συγκεκριμένα, στο φίλτρο 1+1. Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, λοιπόν, μπορείς και εσύ να μπεις στο efood, να πατήσεις το φίλτρο 1+1, να βρεις 1+1 προσφορές για φαγητό ή καφέ σε χιλιάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και να διαλέξεις εκείνο που τραβάει η όρεξή σου, παίρνοντας ακόμη ένα κέρασμα. Διότι αν θέλεις να κυλήσει ομαλά η συνύπαρξη σου με το έτερο ήμισυ, θα πρέπει -θες δεν θες- να μοιραστείς τα πάντα με τον καλό σου.


https://www.instagram.com/p/CLPLXVAjQuX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#3 Οργανώνουν μαζί το εβδομαδιαίο μενού

«Πάλι φακές έφτιαξες;», «σου είχα πει ότι την Πέμπτη ήθελα burgers». Ατάκες όπως οι παραπάνω ακούγονται συχνά σε ένα σπίτι, ειδικά σήμερα που τα ζευγάρια περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί. Τι κάνουν, λοιπόν, διαφορετικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος; Φροντίζουν να οργανώνουν μαζί το weekly menu τους. Για την ακρίβεια, έχουν ορίσει μία ημέρα μέσα στην εβδομάδα, κατά την οποία «ξεκλέβουν» λίγο χρόνο, ώστε να μαγειρεύουν μαζί, αφού πρώτα αποφασίζουν από κοινού τι θα περιέχει το μενού.

menou

#4 Λίγο «τσίμπημα» πάντα επιτρέπεται

Ειλικρινά, δεν υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό από το να βλέπεις ένα χέρι να κατευθύνεται απειλητικά προς το φαγητό σου, την ώρα που πεινάς σαν λύκος. Αλήθεια όμως, τι θα συμβεί αν ο ένας ή ο άλλος πάρει μια μπουκιά; Όταν το μενού φτάνει και για τους δυο, τότε το να «τσιμπήσει» κάποιος μία πατάτα ή μια μπουκιά για να δοκιμάσει και μία άλλη γεύση, δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

patatesss

#5 Δεν αφήνουν εκτός τις cheat days

Μπορεί να έχετε υποσχεθεί ότι αυτόν τον μήνα θα κάνετε διατροφή, ωστόσο, όσο δεν μπορείτε να απολαμβάνετε ό,τι τραβάει η όρεξή σας, τόσο ο εκνευρισμός -ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα- εντείνεται. Όταν η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος, λοιπόν, κάνουν διατροφή, βάζουν στο πρόγραμμα τις cheat days, δηλαδή επιλέγουν μία ημέρα μέσα στην εβδομάδα που, τόσο ο ένας, όσο και ο άλλος, μπορεί να φάει ό,τι λαχταράει η ψυχούλα του.

pitsaaaa

Ό,τι και αν επιλέξεις να πάρεις απόψε για εσένα και τον φίλο σου, να θυμάσαι: Σε μία σχέση είναι σημαντικό να μοιράζεσαι, είτε πρόκειται για τα όνειρα και τον έρωτα, είτε για την τηλεόραση, είτε φυσικά για το φαγητό. Ακολούθησε, λοιπόν, το παράδειγμα της Ευρυδίκης και του Κωνσταντίνου και θα μας θυμηθείς!