To Mr. & Mrs. Smith γίνεται σειρά, αλλά όχι με τον Pitt και την Jolie

To Mr. & Mrs. Smith γίνεται σειρά, αλλά όχι με τον Pitt και την Jolie

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες θα δει την ιστορία της στη μικρή οθόνη.

Αυτό που συνέβη το 2005 στον κινηματογράφο δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ. Όχι επειδή αναφερόμαστε σε μία παραγωγή που ενθουσίασε το κοινό για τις καταπληκτικές ερμηνευτικές ικανότητες των ηθοποιών που την απάρτιζαν. Όχι γιατί δεν είχαμε ξαναδεί τέτοια σκηνοθεσία. Αλλά επειδή μία ταινία στάθηκε η αφορμή δύο από τους πιο ωραίους ηθοποιούς του Hollywood να βρεθούν στην ίδια παραγωγή και στη συνέχεια να ερωτευτούν.

Φυσικά και μιλάμε για το Mr. & Mrs Smith. Brad Pitt και Angelina Jolie ήταν τότε στα καλύτερά τους. Τους έβλεπες στα πλάνα και δεν μπορούσες να συνειδητοποιήσεις πόσο ωραίο θέαμα ήταν αυτό μπροστά σου. Πόσο ταιριαστό ζευγάρι ήταν. Πολύ πριν κυκλοφορήσουν οι πρώτες φήμες για περί πραγματικού έρωτα.




Το ντουέτο πέτυχε ακριβώς επειδή η χημεία δεν ήταν αδιαμφισβήτητη. Εξ ου και τώρα ήρθε η ώρα που αποφασίστηκε η αναβίωσε της ιστορίας υπό μορφή σειράς για το Amazon. Η Phoebe Waller-Bridge και ο Donald Glover αποκάλυψαν μέσα από μία σειρά από stories ότι δουλεύουν πάνω στο πρότζεκτ.

Πολλές λεπτομέρειες για το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει το concept και σε τι χρονικό πλαίσιο θα διαδραματίζεται, προς το παρόν δεν έχουμε, ωστόσο μπορούμε να φανταστούμε ότι η τηλεόραση θα δει εξαιρετικές, ερωτικές και περιπετειώδεις στιγμές.

Ομολογουμένως, εάν σε κάποιο παράλληλο σύμπαν κατάφερναν να κάνουν Brad και Angie να επιστρέψουν, θα ήταν απερίγραπτα καταπλητικό, αλλά τέτοιου τύπου ελπίδες είναι μάλλον ανεδαφικές.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις top σκηνές της ταινίας και να μπεις στο κλίμα.