Τα καλύτερα νησιά για να επισκεφθείς το 2021 σύμφωνα με το Conde Nast Traveller

Τα καλύτερα νησιά για να επισκεφθείς το 2021 σύμφωνα με το Conde Nast Traveller

Έχεις ήδη αρχίσει να κάνεις σχέδια για τις καλοκαιρινές σου διακοπές;

Σήμερα καλωσορίζουμε τον Μάρτιο και μαζί του την άνοιξη που σε λίγες ημέρες θα είναι και ημερολογιακά η εποχή που διανύουμε. Και τι είναι μετά το καλοκαίρι; Τρεις μήνες ακόμη και σκεφτόμαστε ήδη που θα κάνουμε βουτιές στις παραλίες και θα περπατάμε ξυπόλητες στην άμμο. Αυτές τις σκέψεις βέβαια τις κάνουμε με την ελπίδα το καλοκαίρι αυτό να είναι καλύτερο από το περσινό, από άποψη της πανδημίας.

Τα ελληνικά νησιά εννοείται πως βρίσκονται μέσα στις προτιμήσεις μας και φέτος, όμως πριν πάρεις μια βιαστική απόφαση καλύτερα να δεις αυτό. Το ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller δημοσίευσε μια λίστα με τα καλύτερα ελληνικά νησιά που μπορείς να επισκεφθείς μέσα στο 2021, και λέμε να τη λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας.

Η Rachel Howard που έγραψε το άρθρο στο περιοδικό επέλεξε 23 νησιά βασισμένη στις παραλίες τους, τη γαστρονομία, τη νυχτερινή ζωή και την αυθεντικότητα. Μπορείς να φανταστείς ποια είναι τα 23 νησιά που έχει συμπεριλάβει στη λίστα της;

Θα ξεκινήσουμε με τα τρία πρώτα και τα υπόλοιπα μπορείς να τα δεις στη gallery που ακολουθεί, φυσικά με τον λόγο για τον οποίο τα επέλεξε.

#1. Σύρος

Στην πρώτη θέση με μεγάλη έκπληξη βρίσκουμε τη Σύρο και ο λόγος; Για τον πολιτισμό του, αλλά και για το ότι είναι ιδανικό ακόμη και σε off-season διάστημα.

#2. Σίφνος

Στη δεύτερη θέση κατατάσσεται η Σίφνος για τις μεγάλες ελληνικές γιορτές της (πανηγύρια κλπ).

#3. Ύδρα

Ιδανική για ένα Σαββατοκύριακο και με πλούσιο καλλιτεχνικό υπόβαθρο (θα δεις αρκετούς celebrities σε αυτό το διήμερο).