Grey's Anatomy - Station 19: Οι γιατροί και οι πυροσβέστες του Seattle επιστρέφουν

Grey's Anatomy - Station 19: Οι γιατροί και οι πυροσβέστες του Seattle επιστρέφουν

Όλοι οι αγαπημένοι σου χαρακτήρες σε νέα συγκλονιστικά επεισόδια.

Το Grey’s Anatomy ανήκει στις σειρές που πλέον ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει. Ακόμα και να μην είσαι φανατικός θεατής της ιστορίας της Meredith Grey και της λοιπής ιατρικής κοινότητας του νοσοκομείου, σίγουρα θα έχει τύχει να δεις μερικά επεισόδια. Γιατί πολύ απλά πρόκειται για μία σειρά ολοκληρωμένη, με υπόθεση, ανατροπές, ίντριγκες, δράμα και ένα cast ηθοποιών κατάλληλα εξοπλισμένο να αποδώσει με μεγάλη ακρίβεια κάθε συναίσθημα των χαρακτήρων που υποδύεται.

Δεν είναι τυχαίο που το Grey’s Anatomy είναι το μακροβιότερο primetime show (σ.σ. 2005 μέχρι σήμερα). Ούτε και είναι τυχαίο το πλήθος των βραβείων που έχουν συσχετιστεί με τη σειρά τόσο για κομμάτια μπροστά στην κάμερα όσο και πίσω από αυτήν.




Όπως όλες τις επιτυχημένες σειρές, έτσι και το δημιούργημα της Stacy McKee, αναμενόμενα είδε το spin-off να παραδίδεται στο κοινό το 2018 υπό τον τίτλο Station 19. Εκεί οι πυροσβέστες του εν λόγω σταθμού του Seattle ρίχνονται στον αγώνα και ρισκάρουν τις ζωές τους για το καθήκον. Τη Δευτέρα 5 Απριλίου, λοιπόν, το Station 19 επιστρέφει στο FOX Life και πιάνει την ιστορία από εκεί που την είχε αφήσει το Grey’s Anatomy.

Ο Andrew DeLuca (Giacomo Gianniotti), μαζί με την αδελφή του Carina (Stefania Spampinato) βρίσκονται στα ίχνη μιας γυναίκας που υποθέτουν ότι είναι ο απαγωγέας. Για να το κάνουν, όμως, αυτό, οι γιατροί του νοσοκομείου Grey Sloan και οι διασώστες του Station 19 πρέπει να συνεργαστούν με τον καλύτερο τρόπο για να την ανακαλύψουν.

Μία μέρα μετά, στις 6 Απριλίου, η δράση επιστρέφει και στο Grey’s Anatomy με την προβολή νέων επεισοδίων και τη Meredith (Ellen Pompeo) να κάνει ταξίδια στην ονειρεμένη παραλία με τον Derek (Patrick Dempsey) και τον George O’Malley (T.R. Knight).