Δεκαράκι Μαλαγουζιά: Διαμόρφωσε την απόλυτη Playlist που θα συνοδεύει το αγαπημένο σου Δεκαράκι

Δεκαράκι Μαλαγουζιά: Διαμόρφωσε την απόλυτη Playlist που θα συνοδεύει το αγαπημένο σου Δεκαράκι

Σε μια διαφορετική και γεμάτη μουσική ενέργεια σε καλεί να λάβεις μέρος η πρώτη οικογένεια μονοποικιλιακών αποσταγμάτων Δεκαράκι. Μπορεί τη φετινή χρονιά να μην κατάφερες να απολαύσεις ακόμα το αγαπημένο σου απόσταγμα σε κάποια ταβέρνα ή παρέα με πολλούς φίλους, όμως, όποτε απολάμβανες το δικό σου Δεκαράκι πάντα από πίσω έπαιζε η αγαπημένη σου μουσική.

Το «αρχοντικό» Δεκαράκι της οικογένειας, το Δεκαράκι Μαλαγουζιά, σε καλεί να διαμορφώσεις την απόλυτη playlist που θα το συνοδεύει. Με την πρώτη γουλιά ξυπνάνε αναμνήσεις από πολύωρες συζητήσεις με τις κολλητές, από ένα roof - afternoon party, από το αγαπημένο σου νησί και συγκεκριμένα από εκείνο το ταβερνάκι όπου πάρθηκαν οι πιο σημαντικές αποφάσεις της γυναικοπαρέας και δόθηκε η υπόσχεση ότι θα επισκέπτεστε κάθε χρόνο. Φυσικά στην κάθε στιγμή είχες συντροφιά ένα ποτηράκι δροσερό Δεκαράκι Μαλαγουζιά και το ηχόχρωμα της αγαπημένης σου μουσικής. Χάρη στον εκλεπτυσμένο, αρχοντικό χαρακτήρα, στα λεπτά αρώματα λευκών λουλουδιών και εσπεριδοειδών το Δεκαράκι Μαλαγουζιά, σε ταξιδεύει σε soul αποχρώσεις, σε μελωδίες με ρετρό «επίγευση» όπως αγαπημένα τραγούδια των Μαρίζα Ρίζου, Νατάσσα Μποφίλιου, Pink Martini, Lana Del Ray κλπ.

Για να ψηφίσεις αμερόληπτα, βάλε ένα ποτηράκι Δεκαράκι Μαλαγουζιά -στους 10°C- φτιάξε μια πιατέλα με τα αγαπημένα σου θαλασσινά και κάλεσε τις φίλες σου στο zoom. Περιηγηθείτε παρέα στο facebook και Instagram account του Δεκαράκι, σχολιάστε και επιλέξτε μέσα από μουσικά δίπολα τα αγαπημένα σας τραγούδια. Θα είναι το δικό σας καθημερινό ραντεβού για να θυμηθείτε τις στιγμές που έχει απογειώσει το εξαιρετικής ποιότητας απόσταγμα!

Διαμόρφωσε τη λίστα με τα τοπ 10 τραγούδια και διεκδίκησε μια συνδρομή στο Spotify. Καλή επιτυχία!