Sex and the City: 10 απίστευτα facts που δε γνώριζες για τη σειρά

Sex and the City: 10 απίστευτα facts που δε γνώριζες για τη σειρά

Πόσο σου έχει λείψει η Carrie Bradshaw και οι φίλες της;

Δε θυμάμαι καν πότε είδα το πρώτο επεισόδιο Sex and the City. Η σειρά ανήκει σε εκείνες τις παραγωγές που απλά από ένα σημείο και μετά ξέρεις ότι υπάρχουν. Έχεις μεγαλώσει μαζί τους και αποτελούν μέρος της ζωής σου, συνδεδεμένο με πολύ χαρακτηριστικές καταστάσεις.

Η Carrie Bradshaw, για παράδειγμα, σίγουρα κάποια στιγμή αποτέλεσε το ίνδαλμά σου. Θα υπήρχαν μέρες που θα φαντάστηκες να είσαι στη θέση της, να έχεις τη δική σου στήλη και να επενδύεις τον χρόνο και τη δημιουργικότητά σου στη μόδα. Το απόγευμα να βγαίνεις με τις φίλες σου για καφέ στο καθιερωμένο σας στέκι και να συζητάτε για όλα όσα περιλαμβάνει η καθημερινότητά σας.




To ΗΒΟ έθεσε ακόμα πιο γερά τα θεμέλιά του με το Sex and the City. Συνολικά, μέσα στα επτά χρόνια προβολής του, κατάφερε να έχει 54 υποψηφιότητες για βραβεία Emmy (7 νίκες), 24 υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες (8 νίκες) και 11 υποψηφιότητες για βραβεία Screen Actors Guild (3 νίκες).

Επειδή, λοιπόν, πρόκειται για μία σειρά που έχει καθηλώσει μεγάλο μέρος του πληθυσμού, αποφασίσαμε σήμερα να συγκεντρώσουμε μερικά fan facts που κάθε πραγματική λάτρης του SATC πρέπει να ξέρει.