You Never Easter Alone: Μοναδικές προσφορές πασχαλινών δώρων για να μείνουμε εντός budget!

You Never Easter Alone: Μοναδικές προσφορές πασχαλινών δώρων για να μείνουμε εντός budget!

Ένας από τους λόγους που κάθε χρόνο μετράμε αντίστροφα για το Πάσχα, είναι ότι έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε ακόμη πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Βάζοντας σε «pause» τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις και τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, μπορούμε να απολαύσουμε λίγο περισσότερο την παρέα των δικών μας ανθρώπων, αφού όλοι ξέρουμε πως το βαθύτερο νόημα των γιορτών, είναι να τις μοιραζόμαστε με όσους αγαπάμε περισσότερο!

Μπορεί, λοιπόν, οι συνθήκες στη ζωή μας να είναι διαφορετικές φέτος, αλλά εμείς θα μοιράσουμε ξανά αγάπη και δώρα στους αγαπημένους μας. Κάπου εδώ βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Ποιο είναι το ιδανικό πασχαλινό δώρο για κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο; Η προετοιμασία της λίστας των πασχαλινών δώρων είναι ομολογουμένως μία διαδικασία που απαιτεί αρκετό χρόνο και πολλή σκέψη. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να πραγματοποιήσουμε τις γιορτινές μας αγορές, χωρίς να μας πιάσει «πονοκέφαλος» και το κυριότερο, χωρίς να βγούμε εκτός budget.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε, είναι να επισκεφθούμε τον απόλυτο προορισμό για τις πιο cool πασχαλινές επιλογές δώρων, δηλαδή τα φυσικά και ψηφιακά καταστήματα INTERSPORT, τα οποία είναι και πάλι δίπλα μας με μοναδικές προσφορές. Συνέχισε να διαβάζεις, λοιπόν, για να ανακαλύψεις τις πασχαλινές προσφορές που ξεχωρίσαμε φέτος!

intersports2

Ένα διαχρονικό ζευγάρι sneakers που στηρίζει το βαφτιστήρι μας σε κάθε του βήμα

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το βαφτιστήρι μας βρίσκεται κάθε χρόνο στην πρώτη θέση της λίστας των παραληπτών των πασχαλινών μας δώρων. Για να του χαρίσουμε, λοιπόν, ένα «πλούσιο» γιορτινό πακέτο που θα το ενθουσιάσει, εκτός από την πασχαλινή λαμπάδα, χρειάζεται να συμπεριλάβουμε το παραδοσιακό σοκολατένιο αβγό και όπως συνηθίζεται, ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια!

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποτέ, πώς καθιερώθηκε οι νονοί να αγοράζουν παιδικά παπούτσια στα βαφτιστήρια τους κάθε Πάσχα; Αφενός, είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο δώρο, αφού όλοι ξέρουμε πως καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν, χρειάζονται τακτικά ένα νέο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο δώρο «κρύβει» και ένα βαθύτερο νόημα, αφού τα παπούτσια συμβολίζουν τη σταθερότητα και τη στήριξη που προσφέρει ο νονός στο «πνευματικό» του παιδί, σε κάθε του βήμα. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα άνετο ζευγάρι Reebok sneakers, τα ανθεκτικά αθλητικά παπούτσια που παρέχουν σε μωρά και παιδιά απόλυτη ελευθερία κινήσεων, ενώ είναι ειδικά κατασκευασμένα για μία σταθερή και προσαρμόσιμη εφαρμογή; Κάνοντας μία διαδικτυακή βόλτα από το e-shop της INTERSPORT ή πραγματοποιώντας μία επίσκεψη σε κάποιο φυσικό κατάστημα, μπορούμε να επιλέξουμε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υποδημάτων, εκείνα που ταιριάζουν καλύτερα στο βαφτιστήρι μας και να τα αποκτήσουμε στην ανεπανάληπτη τιμή των 24,99 ευρώ!

intersports3

Ένα χρήσιμο 2+1 δώρο για το ανιψάκι, το παιδί της φίλης ή το δικό μας

Όλες ξέρουμε πως το παιδί της αδερφής, του αδερφού ή της κολλητής μας, είναι δύο φορές παιδί μας, οπότε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το συμπεριλάβουμε στη λίστα των φετινών πασχαλινών δώρων! Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως όταν αγοράζουμε κάτι για την κόρη ή τον γιο κάποιου πολύ κοντινού μας προσώπου, καλό θα ήταν να κάνουμε μία επιλογή που θα κάναμε και για το δικό μας παιδί, αναλογιζόμενες ταυτόχρονα τι θα ήταν χρήσιμο για τη μαμά ή τον μπαμπά του.

Σίγουρα, ένα ακόμη παιχνίδι είναι πάντα καλοδεχούμενο από το παιδί, στην πραγματικότητα όμως, δεν καλύπτει κάποια βασική του ανάγκη, ούτε μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουρες πως η επιλογή μας θα το ενθουσιάσει. Συνεπώς, μπορούμε να στραφούμε σε πιο ασφαλή «μονοπάτια», επιλέγοντας ένα είδος ρουχισμού, όπως τα cool t-shirt της adidas, τα οποία είναι κατασκευασμένα από μαλακά βαμβακερά υφάσματα και διακοσμημένα με τις μοναδικές στάμπες της αγαπημένης αθλητικής μάρκας μικρών και μεγάλων. Μάλιστα, πραγματοποιώντας μέχρι τις 3 Μαΐου την αγορά μας σε κάποιο κατάστημα INTERSPORT ή μέσω του e-shop και χρησιμοποιώντας τον κωδικό «easterkids», μπορούμε να αποκτήσουμε τρία μπλουζάκια στην τιμή των δύο!

intersports4

Ένα γιορτινό πασχαλινό «πακέτο» για το πιο ξεχωριστό πρόσωπο της καρδιάς μας

Όσες από εμάς μοιραζόμαστε εδώ και χρόνια τη ζωή μας με κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο, δηλαδή τον σύζυγο ή τον σύντροφό μας, είναι δύσκολο να βρούμε ένα πρωτότυπο πασχαλινό δώρο, αφού μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας, έχουμε ξεμείνει από ευφάνταστες ιδέες. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κανένα δώρο δεν είναι πιο ευφάνταστο, από ένα πρακτικό και χρήσιμο δώρο, το οποίο μπορεί να διευκολύνει την καθημερινότητά του. Και επειδή όλες ξέρουμε τη μικρή δυσκολία των αντρών με το ντύσιμο, μπορούμε να επενδύσουμε σε μία σίγουρη επιλογή, η οποία είναι βέβαιο πως θα ενθουσιάσει τον αγαπημένο μας.

Αν ψάχνεις τώρα δώρο για τον σύντροφό σου, λοιπόν, σου έχω καλά νέα! Διότι στο e-shop, χρησιμοποιώντας τον κωδικό «easter», ή σε κάποιο φυσικό κατάστημα INTERSPORT, έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις 2+1 ανδρικά t-shirt adidas για τον αγαπημένο σου και με αυτό το γιορτινό πασχαλινό «πακέτο» από μπλουζάκια, να του δείξεις έμπρακτα πως όσο είστε μαζί… you never easter alone!

intersports5

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Ξεκίνα σήμερα κιόλας να ετοιμάζεις τη λίστα με τα μοναδικά πασχαλινά δώρα που θα χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα, για να μην ψάχνεσαι αγχωμένη την τελευταία στιγμή. Οι προσφορές στα καταστήματα INTERSPORT έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν μέχρι τις 3 Μαΐου!