Ο Stephen King αποκαλύπτει τη μεγάλη δυσκολία των φετινών βραβείων Όσκαρ

Ο Stephen King αποκαλύπτει τη μεγάλη δυσκολία των φετινών βραβείων Όσκαρ

Το tweet που έκανε χτες στον λογαριασμό του μας βρίσκει 100% σύμφωνες.

Τα φετινά βραβεία Όσκαρ βρέθηκαν κι αυτά να πλήττονται με την όλη κατάσταση με τον COVID. Τα μέτρα προστασίας αναμενόμενα δε θα αφήσουν τη μεγάλη βραδιά να διεξαχθεί με τον τρόπο που ξέρουμε και που έχουμε συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Τότε, η αίθουσα ήταν κατάμεστη από ανθρώπους που συμμετείχουν στις ταινίες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Οι πιο λαμπεροί αστέρες του κινηματογράφου κάθονταν δίπλα-δίπλα αναμένοντας τα αποτελέσματα και προσφέροντας, παράλληλα, ένα πλούσιο θέαμα με τους συναδέλφους τους.

Ζήσαμε στιγμές, όπως η επική selfie με την DeGeneres, τον Bradley Cooper, την Jennifer Lawrence, τον Brad Pitt, την Angelina Jolie, και άλλα μεγάλα αστέρια. Είδαμε τη Lawrence να πέφτει επί σκηνής την ώρα που πήγαινε να παραλάβει το βραβείο της. Και η λίστα συνεχίζεται.




Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου στο Dolby Theatre στην California, με μία αργοπορία δύο μηνών από τα καθιερωμένα της και τα μέλη της επιτροπής εκτελούν τα χρέη της ψηφοφορίας μέχρι να φτάσει η μεγάλη μέρα.

Συγκεκριμένα, ο Stephen King ενημέρωσε το κοινό του μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ότι συμμετείχε στη διαδικασία, αλλά ότι τη φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη. Γιατί; Γιατί πολύ απλά του έχει λείψει η διαδικασία του κινηματογράφου πάρα πολύ.


Η αλήθεια είναι ότι και εμείς βρισκόμαστε στην ίδια ψυχολογική κατάσταση κι ας μην είμαστε διάσημοι συγγραφείς ή δημιουργοί ιστοριών. Το συναίσθημα που έχεις όταν βρίσκεσαι μέσα στην αίθουσα και κλείνουν τα φώτα είναι πραγματικά μοναδικό και αναντικατάστατο.