Η αποκάλυψη των Oscars: Το West Side Story επιστρέφει με υπογραφή Spielberg!

Κατερίνα Ιωακείμ
Η αποκάλυψη των Oscars: Το West Side Story επιστρέφει με υπογραφή Spielberg!

Παίρνει το ρίσκο του remake της θρυλικής ταινίας των 11 Oscars! - Η Rita Moreno επιστρέφει 60 χρόνια μετά (σε ρόλο έκπληξη)!

Η μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που ειπώθηκε ποτέ επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με την υπογραφή του Steven Spielberg!

To West Side Story, το επικό μιούζικαλ που μετέφερε τον απαγορευμένο έρωτα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας στην καρδιά του Μανχάταν, σε μια εποχή γεμάτη μουσική, χορό αλλά και αιματηρές συγκρούσεις των συμμοριών, έρχεται να δώσει ρυθμό και χτυποκάρδι στα... Χριστούγεννα του 2021.

Σε μια χρονιά που η τελετή απονομής των Oscars άλλαξε κανόνες και προσπέρασε παραδόσεις, προσπαθώντας να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που έφερε ο Covid-19 στη ζωή μας, φαίνεται πως γεννήθηκε μια νέα ιδέα που υιοθετήθηκε από την Ακαδημία: Επιτέλους θα επιτρέπει την προβολή trailer πολυαναμενόμενων υπερπαραγωγών κατά τη διάρκεια της βραδιάς!

Στην 93η Τελετή Απονομής, η Ariana DeBose μας παρουσίασε το πρώτο official trailer του remake της πολυβραβευμένης ταινίας του 1961 με την σκηνοθετική υπογραφή του Steven Spielberg, όπου η ίδια θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Anita.



Η ταινία της 20th Century Studios (ανήκει στη Disney) -η οποία βασίζεται στο μιούζικαλ που ανέβηκε στο Broadway το 1957- μας μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του 1950 εκεί όπου οι Jets και οι Πορτορικανοί Sharks ήταν ορκισμένοι εχθροί, μας ταξιδεύει με τα τραγούδια από το original soudrack (των Leonard Bernstein, Stephen Sondheim) και τους τρελούς ρυθμούς της επίσης αυθεντικής χορογραφίας του Jerome Robbins για να ζήσουμε τις αγωνίες δύο ερωτευμένων νέων, του Tony και της Maria. Και μια έκπληξη ακόμα, η θρυλική Rita Moreno επιστρέφει στο cast της ταινίας, 60 χρόνια μετά σαν Valentina και ακούγεται να σιγοτραγουδά το Somewhere!

Κάτι λιγότερο από 1,5 λεπτό προβολής, όσο διήρκεσε δηλαδή το trailer που προβλήθηκε στο Hollywood, ήταν αρκετό για να μας αναστατώσει!

#cantwait

Σε περίπωση που δεν έχεις δει την ταινία του 1961 που σάρρωσε τα Oscars κατακτώντας 10 χρυσά αγαλματίδια, προλαβαίνεις να οργανώσεις μια χολιγουντιανή βραδιά στο σαλόνι σου για να ζήσεις έναν καταδικασμένο έρωτα που... Δεν θα σου πω.

Δες την ταινία (για να μπορείς να κάνεις τις συγκρίσεις του όταν βγει στις αίθουσες το West Side Story του Steven Spielberg)!



Ανυπομονούμε να μπούμε ξανά στις σκοτεινές αίθουσες με μια αγκαλιά ποπ-κορν και να απολαύσουμε μια καλή χολιγουντιανή υπερπαραγωγή!

Μέχρι τότε...