#Μπαλάσκας: Νο1 trend στο Twitter μετά τις δηλώσεις για τον δολοφόνο της Κάρολαιν

#Μπαλάσκας: Νο1 trend στο Twitter μετά τις δηλώσεις για τον δολοφόνο της Κάρολαιν

Ο Σταύρος Μπαλάσκας έγινε Νο1 trend στο Twitter.

Αυτή την ώρα το hastag #μπαλασκας είναι νούμερο ένα trend στο Twitter μιας και οι δηλώσεις του συνδικαλιστή της Ελληνικής Αστυνομίας στο πρωινό του Mega, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

Σχολιάζοντας το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον ίδιο της τον σύζυγο, ο Μπαλάσκας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι βλάκας»

«Είναι βλάκας. Εάν τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στο θυμό του, αν ήταν «τα έχασε και τρελάθηκε», εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή.

mpalaskasin

Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής, σε ενδοοικογενειακό καυγά, «χωρίς να το θέλω», «πρότερος έντιμος βίος», τέσσερις χιλιάδες πράγματα. Θα πήγαινε πέντε, έξι χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί.

Τώρα θα πάρει δόλο, τη σκηνοθεσία. Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Τι ελαφρυντικό μπορεί να έχει τώρα; Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή. Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα, τώρα τέλειωσε».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πάγωσε το αίμα μας: Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν! Θύελλα στο twitter

Νωρίτερα και μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Μπαλάσκας είχε τονίσει:

«Όλα ήταν προμελετημένα. Δε μπορείς να πνίξεις τη γυναίκα σου και μετά μέσα σε δύο ώρες να σκεφτείς. Πρέπει να έχεις μεγάλο ταλέντο».

Πριν από δέκα ημέρες, αντιδράσεις είχαν προκαλέσει και οι δηλώσεις του συνδικαλιστή της αστυνομίας ο οποίος είχε τονίσει:



«Η αστυνομία συλλαμβάνει και η Δικαιοσύνη αφήνει ελεύθερους τους εγκληματίες»!

How to get away with murder:

To έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι νωπό. Η δολοφονία της Καρολάιν έχει συγκλονίσει την Κοινή Γνώμη και η ώρα που έγιναν οι δηλώσεις του Μπαλάσκα είναι κακή.

Αυτό που είναι αποδεκτό όμως τη στιγμή αυτή, είναι κανείς, σώφρων και νοήμων άνθρωπος δεν θα σκεφτεί να δολοφονήσει τη σύζυγό του, απλά και μόνο επειδή του εξήγησε κάποιος πώς να το κάνει με τη μικρότερη δυνατή ποινή.



Το timing όμως παραμένει κακό.



Το story της Μαίρης Συνατσάκη:

Η Συνατσάκη, με ένα story, εξέφρασε αυτό που όλες σκεφτήκαμε ακούγοντας τις δηλώσεις, την απορία για το ποιος... είναι βλάκας την ώρα τούτη.

203622361 491827512106701 8297235388030674608 n

Δες μερικά από τα πιο δημοφιλή tweets στη δήλωση Μπαλάσκα παρακάτω