Τα MAD VMA τιμούν τη Θεοδωρίδου κι εμείς κλαίμε ακόμη με αυτά τα 10 τραγούδια της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τα MAD VMA τιμούν τη Θεοδωρίδου κι εμείς κλαίμε ακόμη με αυτά τα 10 τραγούδια της

Η τραγουδίστρια θα λάβει το τιμητικό βραβείο Mad Music Icon για την συνεισφορά της στην Ελληνική μουσική σκηνή.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και καταξιωμένες λαϊκές τραγουδίστριες της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Μετρά σήμερα περισσότερα από 24 χρόνια λαμπρής πορείας ενώ οι επιτυχίες της είναι ειλικρινά αμέτρητες. Όλες έχουμε τραγουδήσει στίχους από τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ενώ έχουμε πονέσει-κλάψει και χορέψει έχοντας πάντα την αγαπημένη μας Νατάσα στα ηχεία.

Κάνε κλικ εδώ αν θες να μαθαίνεις πρώτη όλα τα νέα για την αγαπημένη μας τραγουδίστρια.

Η μουσική πορεία προς την κορυφή

Η 50χρονη τραγουδίστρια γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στο τμήμα δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Ωστόσο η ζωή φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια για εκείνη, με τον επαγγελματικό της προσανατολισμό να κάνει στροφή 180 μοιρών. Έχοντας μεγάλη αγάπη στο λαϊκό τραγούδι, η Νατάσα έκανε τις πρώτες τις εμφανίσεις σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας. Λίγο αργότερα, το 1996 κατεβαίνει στην Αθήνα όπου τραγουδά για πρώτη φορά σε αθηναϊκή πίστα μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, τον Λάμπη Λιβιεράτο και τον επί χρόνια φίλο της Παντελή Καναράκη.

https://www.instagram.com/p/CK6-URApE7n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το 1997 ήταν χρονιά ορόσημο για εκείνη αφού υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με τη SONY MUSIC και έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία με τον δίσκο "Νατάσα Θεοδωρίδου" ο οποίος έγινε πλατινένιος σε χρόνο Dt. Την επόμενη χρονιά κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος της "Δεύτερη αγάπη" που έγινε επίσης πλατινένιος.

Κάθε χρόνο η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέβαινε ένα σκαλοπάτι προς την κορυφή. Συνεργάστηκε με κορυφαία ονόματα όπως ο Γιάννης Πάριος, ο Πασχάλης Τερζής, η Καίτη Γαρμπή, ο Αντώνης Ρέμος κ.ά. Την ίδια ώρα οι δίσκοι της σημείωναν ρεκόρ πωλήσεων ενώ κάθε της εμφάνιση γινόταν sold out. To 2003 βραβεύτηκε στα βραβεία Αρίων ως "Η καλύτερη τραγουδίστρια της χρονιάς".

Τα 10 τραγούδια της που λατρέψαμε (και κλάψαμε με αυτά)

1) Μια κόκκινη γραμμή



2) Αχάριστη καρδιά



3) Δίπλα σε σένα



4) Τώρα θα πονάς



5) Έντεκα παρά



6) Αν υπάρχει παράδεισος



7) Τις δύσκολες στιγμές



8) Φεγγάρι



9) Αν είχα μείνει



10) Κύκλος



Εμείς αναμένουμε να την δούμε live στα φετινά Mad Video Music Awards. Stay tuned...