Jurassic World 3: Η ημερομηνία κυκλοφορίας και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις - Ανυπομονούμε

Sabine Camhi
Jurassic World 3: Η ημερομηνία κυκλοφορίας και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις - Ανυπομονούμε

Το καλοκαίρι του 2022 θα έχει πολλούς πολλούς δεινόσαυρους!

Το Jurassic World 3, το οποίο έχει επίσημα τίτλο Jurassic World: Dominion, έχει τελειώσει τα γυρίσματα και θα ολοκληρώσει την τριλογία του Jurassic World. Θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου του 2022. Η ταινία αναμενόταν αρχικά να κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου του 2021, αλλά καθυστέρησε λόγω της πανδημίας του COVID-19.



Το shoot για το Jurassic World: Dominion απαιτούσε 40.000 COVID tests, εκατομμύρια δολάρια δαπανημένα σε πρωτόκολλα και για να απομονωθεί το cast και το κινηματογραφικό συνεργείο σε δωμάτια για μήνες, σύμφωνα με το Deadline. Το περιοδικό ανέφερε ότι το 0,25% των tests βγήκαν θετικά. Τα γυρίσματα σταμάτησαν τον Οκτώβριο του 2020 μετά από τα θετικά αποτελέσματα, αλλά τελικά βρέθηκε ότι ήταν ψευδώς θετικά.



Ένα teaser 17 δευτερολέπτων κυκλοφόρησε στις 21 Ιουνίου του 2021, στο οποίο βλέπουμε τους δεινόσαυρους να περιφέρονται ελεύθερα. Επιπλέον, η ταινία έχει ένα εξαιρετικό cast που περιλαμβάνει τους Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Mamoudou Athie, Scott Haze, Dichen Lachman, Daniella Pineda, Isabella Sermon, Justice Smith, Omar Sy, DeWanda Wise και BD Wong.

Η Laura Dern, ο Sam Neill και ο Jeff Goldblum θα επιστρέψουν επίσης για να ξαναπαίξουν τους ρόλους που έπαιξαν για πρώτη φορά στο blockbuster Jurassic Park του 1993.