Διακοπές στην Πάρο: Οι μαγευτικές παραλίες στις οποίες θα απολαύσεις το Αperitivo Τime σου

Διακοπές στην Πάρο: Οι μαγευτικές παραλίες στις οποίες θα απολαύσεις το Αperitivo Τime σου

Αν λατρεύεις το ελληνικό καλοκαίρι και δη, τις Κυκλάδες, τότε πιθανότατα γνωρίζεις «από πρώτο χέρι» ή έχεις ακούσει πως η Πάρος αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για διακοπές στο Αιγαίο.

Μεγάλη σε έκταση, αλλά ταυτόχρονα γραφική και την ίδια ώρα απίστευτα ήρεμη και παρεΐστικη. Κοσμοπολίτικη, αλλά παράλληλα «άγρια» και αληθινή. Η Πάρος τα έχει όλα όμως, πάνω από όλα διαθέτει πολλές και εκπληκτικές παραλίες. Οι πλαζ της Πάρου σε συνδυασμό με τη γραφικότητά της, εξηγούν ενδεχομένως το γιατί όσοι την έχουν επισκεφτεί, θέλουν να επιστρέφουν ξανά και ξανά.

Αν λοιπόν σκοπεύεις να περάσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές με την παρέα σου στην Πάρο ή σε πείσαμε να την επισκεφτείς για πρώτη φορά, συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τις εκπληκτικές παραλίες που πρέπει να επισκεφτείς για να απολαύσεις τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα του Αιγαίου! Ντύσε τα απογεύματά σου, με την πιο joyful και απολαυστική εμπειρία του Apritivo Time, συντροφιά με την παρέα σου, μερικά γευστικά tapas και τη δροσιά του Aperol Spritz! Οι πιο joyful στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, μακριά από το στρες της καθημερινότητας είναι στην Πάρο και σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις. Με λίγα λόγια, συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις γιατί αυτό το καλοκαίρι... Together we joy #inParos!

Ηχαλάρωση ξεκινά από τη Σάντα Μαρία

Η Σάντα Μαρία αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Πάρου και όχι άδικα. Απέχει μόλις δύο χιλιόμετρα από τη γραφική και κοσμοπολίτικη Νάουσα, βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη Νάξο και εκτός από υπέροχη, λευκή άμμο, διαθέτει επίσης καθαρά, κρυστάλλινα νερά, άνετες ξαπλώστρες και φυσικά, beach bar. Θα την επισκεφτείς πανεύκολα με αυτοκίνητο, λεωφορείο και καραβάκι από τη Νάουσα, θα απολαύσεις το Aperitivo Time σου, ακούγοντας καλή μουσική και αφήνοντας πίσω σου το άγχος της πόλης.

Γιαβουτιές και joyfulεκπλήξεις στον Κριό

Αν επισκεφτείς φέτος την Πάρο, δεν γίνεται να μην περάσεις και μερικές joyful στιγμές στην Παροικιά. Σε απόσταση, λοιπόν, μόλις δύο χιλιομέτρων από το λιμάνι του δημοφιλούς νησιού βρίσκεται και η οργανωμένη παραλία Κριός, μια από τις πιο όμορφες στην Πάρο. Διαθέτει μεγάλη αμμουδιά, αλμυρίκια και πεντακάθαρα νερά, ενώ η πρόσβαση σε αυτή είναι ιδιαίτερα εύκολη, ακόμη και με καραβάκι από το λιμάνι της Παροικιάς.

Εκεί, σε κοντινή απόσταση από την παραλία, βρίσκεται και το beach bar restaurant Omilos, στο οποίο θα συναντήσεις φέτος τον Αύγουστο το πορτοκαλί αμφίβιο όχημα του Aperol Spritz, το οποίο θα σε περιμένει με πολλές joyful εκπλήξεις. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις για να είσαι σίγουρη πως θα το συναντήσεις, είναι να τσεκάρεις το calendar του Aperol Spritzκαι να μείνεις συντονισμένη στα social media του!

ΣτηΧρυσή Ακτή για θαλάσσια σπορ και beachbarhopping

Όπως η ίδια η ονομασία της αποκαλύπτει, η Χρυσή Ακτή είναι μία αμμουδερή παραλία με χρυσή άμμο και κρυστάλλινα νερά, την οποία πρέπει να επισκεφτείς, αν λατρεύεις τα θαλάσσια σπορ, αλλά και την καλοκαιρινή χαλάρωση. Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες και μεγάλες παραλίες της Πάρου, η οποία εκτός από κοσμοπολίτικη, αποτελεί πόλο έλξης για τους σέρφερ που επισκέπτονται το νησί, αλλά και για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ εν γένει.

Στην παραλία της Χρυσής Ακτής θα βρεις επίσης πολλά εστιατόρια και beach bars για να απολαύσεις το απογευματινό Aperol Spritz σου με πολλές νόστιμες και ελαφριές επιλογές για να το συνοδεύσεις, το οποίο παρεμπιπτόντως σου έχει ετοιμάσει και πολλές εκπλήξεις αυτό το καλοκαίρι σε κάποια από τα πλέον γνωστά και δημοφιλή beach bars της γνωστής παραλίας: Από το Beach Project μέχρι το Rebel και από το Marabu μέχρι το Blue. Φυσικά, σε όλα αυτά τα σημεία θα κυκλοφορεί και η Aperol Squad, από την οποία μπορείς να ζητήσεις τα tokens σου και να κερδίσεις μια βόλτα με το ιστιοπλοϊκό* του Aperol Spritz, για εσένα και την παρέα σου! Τι άλλο να ζητήσεις για τις διακοπές σου;

ΣτονΦάραγγα με την ψιλή άμμο και τα πεντακάθαρανερά

Μία ακόμη δημοφιλής παραλία της Πάρου είναι και ο Φάραγγας. Αν θέλεις να κολυμπήσεις σε πεντακάθαρα νερά, αν λατρεύεις τις παραλίες με ψιλή άμμο και αν μετά τις βουτιές σου, σου αρέσει να βλέπεις το ηλιοβασίλεμα και να χαλαρώνεις πίνοντας το Αperitivo σου σε ένα άκρως καλοκαιρινό beach bar, τότε η παραλία του Φάραγγα είναι ιδανική για εσένα και την παρέα σου, ενώ διαθέτει επιλογές για κάθε γούστο.

Βλέπεις, εκτός από ένα οργανωμένο τμήμα με ομπρέλες και ξαπλώστρες, διαθέτει και ένα ανοργάνωτο, για εσένα που σου αρέσει πάντα να ξαπλώνεις με την πετσέτα σου στην άμμο. Κοσμοπολίτικη αλλά ταυτόχρονα ήρεμη, η παραλία του Φάραγγα είναι must για τους επισκέπτες του νησιού και σε αυτή, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα, πηγαίνοντας από την παραλία στο Faragas Beach Bar και πάλι πίσω.

ΣτηνΠούντα για surfingκαι χαλάρωση


Αν λατρεύεις το windsurfing και το kitesurfing ή απλούστατα, σου αρέσει να χαλαρώνεις και να βλέπεις τους άλλους να επιδίδονται στα πιο fun θαλάσσια σπορ, τότε μην παραλείψεις να επισκεφτείς το Paros Kite και συγκεκριμένα, την Πούντα. Πρόκειται για μία μεγάλη παραλία με υπέροχα νερά που διαθέτει γαλάζια σημαία, ενώ σε κοντινή απόσταση από αυτή υπάρχουν πολλές ταβέρνες, αλλά και αρκετά beach bars για να απολαύσεις την αυθεντική συνταγή του Aperol Spritz, το οποίο φέτος σε περιμένει στο νησί της Πάρου με πολλές εκπλήξεις και joyful events.

Γιαμαγευτικά ηλιοβασιλέματα στον Παρασπόρο

Σε απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων από την Παροικιά, βρίσκεται μια επίσης δημοφιλής και όμορφη παραλία του νησιού, στην οποία μπορείς να απολαύσεις φέτος αναζωογονητικές βουτιές και φυσικά, το Aperol Spritz σου. Ο λόγος για την όμορφη παραλία του Παρασπόρου, μια πλαζ με χρυσαφένια άμμο και γαλαζοπράσινα νερά.

Σε αυτή θα βρεις ξαπλώστρες, ομπρέλες, εστιατόρια και το ομώνυμο beach bar, ενώ αν την επισκεφτείς, δοκίμασε να μείνεις και μετά τις μεσημεριανές σου βουτιές, για να απολαύσεις το Aperitivo σου, βλέποντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα του νησιού και παρακολουθώντας τη γαλαζοπράσινη θάλασσα που απλώνεται μπροστά σου, να «βάφεται» πορτοκαλί.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις πανέμορφες και εντυπωσιακές παραλίες της Πάρου, στις οποίες θα κάνεις φέτος την ηλιοθεραπεία και τις βουτιές σου, απολαμβάνοντας παράλληλα την απολαυστική ιεροτελεστία του Aperitivo Time και τα πιο joyful events του καλοκαιριού. Οι επιλογές σε ό,τι αφορά στις παραλίες της Πάρου, βέβαια, δεν σταματούν εδώ: Από την παραλία Λιβάδια μέχρι την παραλία της Παροικιάς με το Cabana beach bar και τις Κολυμπήθρες στη Νάουσα.

Στην Πάρο υπάρχουν πολλές παραλίες και beach bars για να απολαύσεις χαλαρές στιγμές δίπλα στη θάλασσα και το αγαπημένο σου Aperol Spritz, το οποίο «ντύνει» αυτό το καλοκαίρι με τη μοναδική, πορτοκαλί του ενέργεια το ειδυλλιακό τοπίο του νησιού και προσφέρει την ιδανικότερη ατμόσφαιρα για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές!

Αν επισκεφτείς την Πάρο φέτος, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις εσύ, είναι να εντοπίσεις το διάσημο, πορτοκαλί αμφίβιο όχημα του Aperol Spritz ή το Aperol Spritz ιστιοπλοϊκό*, το οποίο θα πραγματοποιεί τις πιο μαγευτικές Aperitivo Hour βόλτες, γύρω από το δημοφιλές νησί του Αιγαίου. Στην περίπτωση όμως, που είσαι του προγράμματος και θέλεις να οργανώσεις από τώρα ακριβώς πού θα πας και τι θα κάνεις, βάλε στον «χάρτη» των εξορμήσεών σου τις παραπάνω παραλίες και δες όλα τα joyful σημεία της Πάρου εδώ, για να ετοιμαστείς εγκαίρως για τις πιο συναρπαστικές, καλοκαιρινές εμπειρίες!

Το brand Aperol έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των συμμετεχόντων, με βάση και τις υφιστάμενες συνθήκες.

*Η υλοποίηση της συγκεκριμένης ενέργειας θα εξαρτηθεί από τα υφιστάμενα μέτρα για την πρόληψη της μετάδοσης της Covid-19.

#aperolspritzinparos #togetherwejoy #apolafsteypefthina