Cobra Kai 4η σεζόν: Το teaser τρέιλερ και η ημερομηνία κυκλοφορίας

Νατάσσα Σχοινά
Cobra Kai 4η σεζόν: Το teaser τρέιλερ και η ημερομηνία κυκλοφορίας

Το τουρνουά καράτε είναι προ των πυλών.

Ενώ στο τέλος της 2ης σεζόν του Cobra Kai είχες αφήσει τα dojo να τσακώνονται μεταξύ τους και τους μαθητές να εξασκούν όλες τις πολεμικές κινήσεις που έμαθαν από τους δασκάλους τους ο ένας στον άλλον, το τελευταίο επεισόδιο της 3ης σεζόν ήταν πολύ διαφορετικό. Ο Daniel και ο Johnny συνάσπισαν τις δυνάμεις τους απέναντι στον κοινό τους εχθρό: John Kreese.

Το νέο dojo που δημιουργήθηκε φυσικά ακολουθείται ήδη από μερικές από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες της σειράς και ακόμα και πολλοί από τους μέχρι πριν από λίγο εχθρούς τώρα συνεργάζονται για να νικήσουν το team του Martin Kove.




Το teaser τρέιλερ της 4ης σεζόν

Όπως ανακοίνωσε το Netflix, η 4η σεζόν του Cobra Kai θα φτάσει στη μικρή οθόνη μέσα στον Δεκέμβριο του 2021. Και, για να δώσει και κάτι στους φανς της σειράς που αδημονούν, έφτιαξε ένα teaser τρέιλερ




Το teaser που κυκλοφόρησε σε βάζει στο κλίμα ενός τουρνουά καράτε. Πλάνα με τον κάθε μαχητή καθώς σου δείχνει κινήσεις για το promo του τελικού. Και μάλλον αυτός είναι και ο σκοπός της πλατφόρμας. Να σε κάνει να ανυπομονείς για μάχες one-to-one.

Το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση στη συνέχεια αποτελεί μυστήριο. Θα υπάρχει νικητής; Και, αν ναι, ποιος θα είναι; Ή μήπως θα προτιμήσουν να δείξουν ότι η κατάληξη του story είναι σαν ισοπαλία;

Youtube Netflix GIF by Cobra Kai

Σε μερικούς μήνες από τώρα, θα έχεις την απάντηση.