Nine Perfect Strangers: Η Nicole Kidman αρχηγός αίρεσης στο νέο ανατριχιαστικό mini-series!

Νατάσσα Σχοινά
Nine Perfect Strangers: Η Nicole Kidman αρχηγός αίρεσης στο νέο ανατριχιαστικό mini-series!

Η νέα σειρά που αναμένεται να καθηλώσει τους θεατές στις οθόνες τους. 

Ήταν 2017 όταν κυκλοφόρησε η σειρά Big Little Lies στο HBO με τη Nicole Kidman στα ηνία. Η ιστορία και οι πρωταγωνιστές της αποτέλεσαν big hit της χρονιάς και όλοι τότε μιλούσαν για το σασπένς και το twist της υπόθεσης που κατάφερε να μεταφέρει με μαεστρία το plot του ομώνυμου βιβλίου της Liane Moriarty στη μεγάλη οθόνη.

Το 2020, η Kidman είδε τον εαυτό της σε άλλη μία παραγωγή που εξελίχθηκε στη σειρά που μεγάλη μερίδα θεατών του πλανήτη παρακολουθούσε φανατικά: το The Undoing. Μία ιστορία που επίσης βασίζεται σε βιβλίο, το «You Should Have Known» της Jean Hanff Korelitz.

Οι 3 σειρές του 2020 που εκτόξευσαν τις αγορές των προϊόντων τους στα ύψη

Nine Perfect Strangers

Έναν χρόνο μετά, η 54χρονη ηθοποιός επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μία σειρά που αναμένεται να ανατριχιάσει το κοινό. Σε αυτήν, είναι ουσιαστικά αρχηγός μίας αίρεσης και περιμένει 9 ξένους στο Tranquillum House, ένα retreat που υπόσχεται ότι κάνει καλά τους θαμώνες του, αλλά κρύβει πολλά μυστικά.




Στο cast θα δεις ανάμεσα σε άλλους: Nicole Kidman, Melissa McCarthy, Luke Evans, Melvin Gregg, Samara Weaving, Michael Shannon.

Η Kidman για να βάλει λίγο στο κλίμα το κοινό της έκανε και μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CSjra3qnhsI

Το Nine Perfect Strangers θα κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου στο Hulu.

Συνέχισε παρακάτω για μερικά στιγμιότυπα της σειράς.