Together we joy #in Paros: Ώρα να κλείσεις τα εισιτήριά σου για τον πιο joyful προορισμό!

Together we joy #in Paros: Ώρα να κλείσεις τα εισιτήριά σου για τον πιο joyful προορισμό!

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, πού οφείλεται αυτή η εμμονή μας με την Πάρο και την Αντίπαρο και ειδικότερα, αν δεν έχεις επισκεφθεί στο παρελθόν κάποιο από τα δύο ειδυλλιακά αυτά νησιά των Κυκλάδων, τότε διαβάζεις το κατάλληλο κείμενο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αποφασίσαμε με την παρέα μου να δημιουργήσουμε μία λίστα, στην οποία θα συμπεριλαμβάναμε τους επικρατέστερους προορισμούς για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Σύμφωνα με τον αρχικό, άγραφο «κανονισμό» της διαδικασίας, το κάθε άτομο είχε το «δικαίωμα» να προτείνει έως και τρεις προορισμούς. Έπειτα από μία ψηφοφορία θα βγάζαμε την τελική τριάδα και στη συνέχεια, θα πραγματοποιούσαμε μία κλήρωση για να καταλήξουμε στην τελική επιλογή του ταξιδιού μας.

Ωστόσο, η παραπάνω διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού όταν αποκαλύψαμε τις επιλογές μας, συνειδητοποιήσαμε πως όλοι είχαμε προτείνει τον συνδυασμό «Πάρο-Αντίπαρο» για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Όπως ήταν επόμενο, όταν το αντιληφθήκαμε, κοιταχτήκαμε μεταξύ μας συνωμοτικά, γνωρίζοντας πως για ένα ακόμη καλοκαίρι θα λέγαμε «ναι» στους πιο joyful προορισμούς των Κυκλάδων.

Η αλήθεια είναι πως ακόμη και αν θέλουμε να γνωρίσουμε και άλλους νησιωτικούς προορισμούς ή έχουμε οργανώσει ένα περιπετειώδες island hopping, η Πάρος και η Αντίπαρος βρίσκονται κάθε χρόνο μέσα στα σχέδιά μας, έστω και για ένα σύντομο τριήμερο. Όχι μόνο γιατί στα συγκεκριμένα νησιά έχουμε ζήσει μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές μας, αλλά διότι είναι οι προορισμοί στους οποίους η παρέα μας μεγαλώνει, δηλαδή ενώνεται με άλλες παρέες που έχουν επισκεφθεί το νησί, γνωρίζει συναρπαστικούς ανθρώπους και κάπως έτσι… together we joy #inParos!

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, πού οφείλεται αυτή η εμμονή μας με την Πάρο και την Αντίπαρο και ειδικότερα, αν δεν έχεις επισκεφθεί στο παρελθόν κάποιο από τα δύο ειδυλλιακά αυτά νησιά των Κυκλάδων, τότε διαβάζεις το κατάλληλο κείμενο. Διότι παρακάτω έχω συγκεντρώσει τους βασικούς λόγους, οι οποίοι θα σε πείσουν να κλείσεις άμεσα εισιτήρια για να ζήσεις από κοντά την πιο joyful καλοκαιρινή εμπειρία με την παρέα σου και φυσικά, τη δροσιστική γεύση του αγαπημένου σου Aperol Spritz. Συνέχισε απλώς να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα!

Οι μαγευτικές παραλίες που μας ανοίγουντην όρεξη για δροσιστικά μακροβούτια

Αν υπάρχει κάτι που κάνει την Πάρο και την Αντίπαρο τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των Κυκλάδων, αυτό είναι σίγουρα η πολύπλευρη και «πλούσια» ακτογραμμή τους. Βραχώδεις, απόκρημνοι κολπίσκοι, χρυσαφένιες αμμουδιές, γραφικές και συνάμα ερημικές ακτές και κοσμοπολίτικες παραλίες με διακριτικές «πινελιές» πολυτέλειας, μας δίνουν τη δυνατότητα να βιώνουμε μία ξεχωριστή εμπειρία κάθε ημέρα των διακοπών μας, σύμφωνα πάντα με τη διάθεση και τις επιθυμίες της παρέας.

Μιλώντας για την Πάρο συγκεκριμένα, αν θέλουμε να απολαύσουμε στιγμές ξεκούρασης, η Χρυσή Ακτή, δηλαδή η μεγαλύτερη παραλία του νησιού με το δημοφιλές beach bar Blue, είναι η ιδανική επιλογή για να ευχαριστηθούμε το μπάνιο μας, να κάνουμε δροσιστικές βουτιές και να βιώσουμε μοναδικές Aperitivo Time εμπειρίες, πίνοντας Aperol Spritz και θαυμάζοντας παράλληλα ένα παραμυθένιο ηλιοβασίλεμα, το οποίο έχει το ίδιο μοναδικό χρώμα με εκείνο στο ποτήρι με το Aperitivo μας.

Εναλλακτικά, μπορούμε να επισκεφθούμε το beach bar Cliff στην παραλία του Λολαντώνη, μια αμμουδερή ακτή με κρυστάλλινα νερά, το «παραδεισένιο» Zazala στην παραλία του Παρασπόρου, που ενδείκνυται για τους λάτρεις των water sports, τον Κριό που αποτελεί την παραλία των campers του νησιού, το Faragas beach bar στην ομώνυμη παραλία, η οποία είναι περιτριγυρισμένη από καταπράσινους λόφους, το beach bar Cactus στην πανέμορφη ακτή Λογαρά και την Παροικιά με το φιλόξενο, πλήρως εξοπλισμένο Cabana beach bar που θα μας κάνει να νομίζουμε πως βρισκόμαστε σε κάποιο εξωτικό νησί.

Έτσι και αλλιώς, όποια παραλία και αν επιλέξουμε να επισκεφθούμε με την παρέα μας για το απογευματινό Aperitivo Time μας, είναι σίγουρο πως θα παρευρεθούμε στα πιο joyful events που έχει ετοιμάσει το αγαπημένο μας Aperol Spritz, το οποίο θα «σφραγίσει» το καλοκαίρι μας.

Η παρεΐστικη πορτοκαλί ενέργεια πουμας οδηγεί σε αξέχαστες καλοκαιρινέςαναμνήσεις

Η Πάρος είναι ένας καλοκαιρινός προορισμός που αξίζει να επισκεφθούμε, ανεξαρτήτως ηλικίας. Μάλιστα, έχοντας επισκεφθεί την Πάρο και την Αντίπαρο αρκετές φορές στο παρελθόν, μπορώ να πω με σιγουριά πως συγκεντρώνουν ένα κοινό που διαφέρει σημαντικά, αλλά το οποίο μοιράζεται ένα σημαντικό κοινό: Θέλει να ζήσει τις πιο αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές.

Ομολογουμένως, αυτό μπορεί να επιτευχθεί εύκολα χάρη στην παρεΐστικη ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τα δύο νησιά, η οποία φέτος γίνεται πιο joyful από ποτέ με τη δύναμη και την ενέργεια του Aperol Spritz. Διότι αυτό το καλοκαίρι το αγαπημένο μας Aperol Spritz έρχεται... μέσω θαλάσσης και θα μας χαρίσει τα πιο απολαυστικά Aperitivo Time για να τα απολαύσουμε με την παρέα μας! Μαγευτικά απογεύματα συντροφιά με καλούς φίλους, λίγα γευστικά tapas και το αγαπημένο μας Aperol Spritz με θέα το ηλιοβασίλεμα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Και όμως! Το αγαπημένο μας ιταλικό απεριτίφ φρόντισε φέτος να απλώσει και στα δυο αγαπημένα νησιά την πιο joyful πορτοκαλί του ενέργεια, έχοντας σχεδιάσει μοναδικά events και εκπλήξεις για όλους όσοι θα βρεθούν φέτος στα μαγευτικά νησιά των Κυκλάδων. Ένας παραπάνω λόγος δηλαδή για να βρεθούμε φέτος στην Πάρο και την Αντίπαρο και να απολαύσουμε ό,τι καλύτερο μας επιφυλάσσει το φετινό καλοκαίρι! Όλα αυτά, βέβαια, πάντα με υπευθυνότητα, ώστε να δημιουργήσουμε μαζί τις πιο joyful αναμνήσεις του φετινού καλοκαιριού.

Πιο αναλυτικά, το διάσημο πορτοκαλί αμφίβιο όχημα του Aperol Spritz και το Aperol Spritz ιστιοπλοϊκό* θα κάνουν βόλτες στις πιο διάσημες παραλίες και περιοχές του νησιού, σκορπίζοντας joyful ενέργεια και προσκαλώντας μας να απολαύσουμε όλα τα joyful happenings και τα πιο λαχταριστά Aperitivo Time του Aperol Spritz. Μάλιστα, η Aperol Squad θα κυκλοφορεί ανάμεσά μας και μπορούμε να της ζητήσουμε τα tokens μας, τα οποία αν είμαστε τυχεροί, μπορεί να γίνουν το «εισιτήριό» μας για μία βόλτα με το ιστιοπλοϊκό* του Aperol Spritz. Με λίγα λόγια, μας περιμένουν ανεπανάληπτες στιγμές, αμέτρητες εκπλήξεις, μοναδικοί διαγωνισμοί, απίθανα δώρα και απίστευτη καλοκαιρινή διάθεση.

Επιπλέον, να ξέρεις πως σε όλο το νησί θα υπάρχουν συγκεκριμένα Aperol Spritz σημεία, όπου θα μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και χαράς, μαζί με δροσιστικές γουλιές από το αγαπημένο σου Αperitivo. Για εμένα και την παρέα μου, πρόκειται για ό,τι καλύτερο έχει να μας προσφέρει το φετινό καλοκαίρι και το σίγουρο είναι πως δεν θέλουμε να το χάσουμε με τίποτα. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, λοιπόν, για να μην χάσεις ούτε εσύ αυτές τις joyful στιγμές, είναι να μείνεις συντονισμένη στα social media τουAperol Spritz!

Τι περιμένεις λοιπόν; Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την ημέρα που θα βγεις επίσημα στην καλοκαιρινή σου άδεια. Μέχρι τότε, προλαβαίνεις να προγραμματίσεις με την παρέα σου το πλάνο των φετινών διακοπών, συμπεριλαμβάνοντας στους προορισμούς σας την Πάρο και την Αντίπαρο, τα «παραδεισένια» νησιά των Κυκλάδων, που υπόσχονται να σας χαρίσουν το πιο αξέχαστο καλοκαίρι. Αν θέλεις να ζήσεις μοναδικές together we joy #inParos εμπειρίες και να μοιραστείς με τους φίλους σου στιγμές που θα θυμάστε για πάντα, τότε κλείστε άμεσα τα εισιτήριά σας για τον πιο joyful προορισμό.

Το brand Aperol έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των συμμετεχόντων, με βάση και τις υφιστάμενες συνθήκες.

*Η υλοποίηση της συγκεκριμένης ενέργειας θα εξαρτηθεί από τα υφιστάμενα μέτρα για την πρόληψη της μετάδοσης της Covid-19.

#aperolspritzinparos #togetherwejoy #apolafsteypefthina