Spoiler Alert! Πέθανε βασικός ήρωας από το Morning Show - Η αντίδραση της Aniston

Πατούλια Κατερίνα
Spoiler Alert! Πέθανε βασικός ήρωας από το Morning Show - Η αντίδραση της Aniston

Η βραβευμένη σειρά του Apple Tv + έβγαλε από το παιχνίδι έναν σπουδαίο πρωταγωνιστή της.

Η βραβευμένη δραματική σειρά της Apple TV + με την Jennifer Aniston επέστρεψε για τη δεύτερη σεζόν της και το έβδομο επεισόδιο έκρυβε μια μεγάλη ανατροπή μιας και ένας από τους κεντρικούς ήρωες του δράματος, που αφορά στον λαμπερό κόσμο της τηλεόρασης και στην μαυρίλα που κρύβει όταν κλείνουν οι κάμερες.

Ο θάνατος που συγκλόνισε την Aniston

Η Jennifer είναι η κεντρική πρωταγωνίστρια του δράματος, η Alex Levy, κεντρική παρουσιάστρια του πιο δημοφιλούς πρωινού προγράμματος της Αμερικής, του Morning Show. Η Alex βρίσκεται μέσα σε ένα βράδυ αντιμέτωπη με την αντικατάσταση του επί 15 χρόνια συνεργάτη της και συμπαρουσιαστή της Mitch Kessler, τον οποίο υποδύεται ο Steve Carell.


https://www.instagram.com/reel/CVs5EZWL1pv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Carell, έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά πολλές συνεργάτιδές του στην εκπομπή και η αποκαθήλωσή του στην δίνη του κινήματος #metoo στην Αμερική, τον στέλνει σπίτι του.

Η πρώτη σεζόν έχει να κάνει με την σχέση της Aniston με τη νέα συμπαρουσιάστριά της Reese Whitherspoon αλλά η δεύτερη σεζόν, ειδικά στο δεύτερο μισό της, από το πέμπτο επεισόδιο και μετά, επικεντρώθηκε στη σχέση της Aniston με τον Carell έναν χρόνο μετά το σκάνδαλο που κλόνισε και τους δύο και το σόου το οποίο τους καθιέρωσε.

Η πανδημία στο Morning Show

Με αφορμή ένα βιβλίο που καίει την ηρωίδα που υποδύεται η Aniston, για τη σεξουαλική σχέση της με τον συμπαρουσιαστή της, ενώ η ίδια ήταν παντρεμένη και τα 15 χρόνια της συνεργασίας τους, η Jen ταξιδεύει μυστικά ως την Ιταλία, στην οποία έχει βρει καταφύγιο ο Carell.

Η Ιταλία βρίσκεται ήδη στη δύνη της πανδημίας και η Jen ξεμένει στο σπίτι του Carell μέχρι να βρει νέα πτήση.



Oι δύο πρώην συνεργάτες έρχονται κοντά, θυμούνται τα παλιά και η Alex πείθει τον Mitch να κάνει δημόσια δήλωση στην οποία αρνείται την σεξουαλική τους σχέση.

Μετά από τον τελευταίο τους καυγά κι ενώ εκείνος παρακαλάει την Alex να τον βοηθήσει να γίνει καλύτερος άνθρωπος, ο χαρακτήρας που υποδύεται η Aniston φεύγει και οδεύει πίσω προς τις ΗΠΑ.


https://www.instagram.com/p/CVnq_7vvSgm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Mitch πηγαίνει στο διαμέρισμα της νέας του αγαπημένης Paola, προσφέρεται να κατέβει στην πόλη να πάρει τσιγάρα και μέσα στο σκοτάδι, τα φώτα του αυτοκινήτου απέναντι τον τυφλώνουν και χωρίς να προσπαθήσει να αποφύγει τον θάνατο, τον βλέπουμε να πέφτει στο κενό ενώ μια λάμψη κλείνει το επεισόδιο.

Η Αniston μίλησε στο TVLine για τον θάνατο αυτό και το τέλος του επεισοδίου και αντέδρασε λέγοντας:

«Η Lexy έχασε τον μοναδικό φίλο που της απέμεινε, τον συνεργάτη της, έμεινε πραγματικά μόνη».