Πώς το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο θα σε ταξιδεύει πάντα και παντού;

Πώς το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο θα σε ταξιδεύει πάντα και παντού;

Ποτέ δεν θα ξεχάσω εκείνη την τσαγκαροδευτέρα του περασμένου Σεπτέμβρη, όπου όλα τα σημάδια έδειχναν πως η εβδομάδα δεν είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. 

Μία μικρή καθυστέρηση στο meeting της δουλειάς, ένας καφές που χύθηκε καθώς έτρεχα προς το γραφείο και μία ανούσια διαφωνία με μια συνάδελφο, ήταν όλα όσα χρειαζόμουν για να «εκτοξευτούν» τα νεύρα και το στρες μου στα ύψη. Είναι εκείνες οι ημέρες του χρόνου, που πιστεύεις ότι τίποτα άλλο δεν μπορεί να πάει στραβά… και όμως είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο πως συνήθως δεν έχεις δίκιο. Κάπως έτσι το κλείσιμο και της δικής μου «Blue Monday», η οποία δικαιωματικά έκλεψε τον τίτλο από την τρίτη Δευτέρα του Γενάρη, δεν κατέληξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ήταν λίγο μετά τις 9 το βράδυ, όταν κατάφερα να φύγω από το γραφείο, σκοπεύοντας να συνεχίσω τη δουλειά που μου απέμενε στο σπίτι. Έλα όμως που η ζωή μου επεφύλασσε μια ακόμη έκπληξη! Στο σημείο αυτό να αναφέρω, για να δικαιολογήσω κάπως τον εαυτό μου, πως εκείνο το διάστημα, είχα δεν είχα το καινούργιο ηλεκτρικό μου αυτοκίνητο περίπου έναν μήνα.

Εκείνη η τσαγκαροδευτέρα, λοιπόν, έφερε ακόμη ένα απρόοπτο στον δρόμο μου: Όταν είδα ότι είχε πέσει πολύ η στάθμη της μπαταρίας και συνειδητοποίησα πως χρειάζεται φόρτιση το αυτοκίνητό μου, ένιωθα τον πανικό να με κατακλύζει. Η συνέχεια είναι κάπως «θολή» στο μυαλό μου, ωστόσο εκείνο που θυμάμαι ξεκάθαρα είναι να τα χάνω, να παρκάρω όπου βρω και να περπατάω για να βρω πού θα το φορτίσω, κάπου στην Εθνική Οδό. Για εσένα που αναρωτιέσαι πώς έληξε αυτή η ιστορία, θα σου πω μόνο πως οι φίλοι μας είναι ένα από τα πολυτιμότερα πράγματα στη ζωή μας.

Η εφαρμογή που σου «λύνει» τα χέρια

Εάν γύρναγα τον χρόνο πίσω, θα ήθελα να είχα μιλήσει μία ώρα νωρίτερα με την κολλητή μου εκείνο το βράδυ του Σεπτέμβρη, ούτως ώστε να γνωρίζω εξ’ αρχής την εφαρμογή incharge, η οποία μου δίνει ανά πάσα ώρα και στιγμή απαντήσεις στα ερωτήματα «πού θα βρω ένα σημείο φόρτισης που να με εξυπηρετεί», «ποιο είδος φόρτισης θα μπορώ να επιλέξω», «μπορώ να παρακολουθήσω την πορεία της φόρτισής του οχήματός μου», «έχω πρόσβαση στο ιστορικό των φορτίσεών του», «ολοκληρώθηκε η πληρωμή μου», «θα μπορώ να έχω εξυπηρέτηση άμεσα 24/7».

qn1

Εάν λοιπόν η φόρτιση του αυτοκινήτου σου, είναι κάτι που αγχώνει και εσένα και δεν θέλεις ποτέ να βρεθείς στη δική μου θέση, δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι άλλο, καθώς η νέα εφαρμογή incharge είναι εδώ και αποτελεί πλέον το απόλυτο εργαλείο φόρτισης του ηλεκτρικού ή plug-in hybrid αυτοκινήτου για τον οδηγό, δίνοντας λύση σε καθέναν από τους παραπάνω προβληματισμούς, μέσα από τις λειτουργίες της εφαρμογής και της διαδικτυακής πλατφόρμας. Έτσι λοιπόν, μπορεί κανείς να κάνει ακόμη και μεγάλα ταξίδια ανά την Ελλάδα φορτίζοντας εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης που θα βρεις εύκολα και απλούστατα, μέσα από το κινητό σου! Δείτε εδώ το χάρτη των διαδρομών του incharge για το επόμενο ηλεκτροκίνητο ταξίδι σας!

qn2

Τα «ατού» που δεν μπορείς να προσπεράσεις

Είτε λοιπόν ανήκεις στις πολυάσχολες και βιαστικές αυτής της πόλης, είτε στις κάπως ξεχασιάρες, όπως ήμουν και εγώ, οι προηγμένοι φορτιστές του δικτύου incharge από την nrg που είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτρικό όχημα σε έως και το 80% της δυναμικότητάς του σε λιγότερο από μισή ώρα και η συνεργασία με τα πρατήρια AVIN και Shell, τα οποία καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου, θα σου δείξουν τον τρόπο για να έχεις όλα όσα ζητάς από το αυτοκίνητό σου, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά.

Φέρε την άνεση όπου τη χρειάζεσαι

Φυσικά, ένας ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, όπως είναι η nrg, δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλάβει στα προγράμματά της και εσένα που συγκαταλέγεσαι στους οικιακούς της πελάτες. Χάρη στο incharge ΗΟΜΕ, που έχει δημιουργηθεί με σκοπό την πλήρη εξυπηρέτηση και την προσφορά της ιδανικής επιλογής για τους οικιακούς πελάτες της nrg, καλύπτει το σύνολο των αναγκών τους σε ηλεκτρική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης και της επαναφόρτισης του ηλεκτρικού τους οχήματος στο σπίτι. Ο οικιακός φορτιστής της nrg αποτελεί την οικονομική λύση, εύχρηστης και γρήγορης φόρτισης. Εύκολος στην τοποθέτηση, με μικρές διαστάσεις, είναι η κατάλληλη λύση για όλες τις κατοικίες. Μην το σκέφτεσαι παραπάνω, μιας και η καλύτερη και πιο «έξυπνη» λύση για εσένα και την οικογένειά σου, «κρύβεται» στο incharge, που παρέχει 100% ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης και φυσικά το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα.

Εάν από την άλλη, οι επιχειρήσεις είναι το πάθος σου, μην αγχώνεσαι, μιας και όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, προσφέρονται από την nrg και στις επιχειρήσεις που θα συνδεθούν στο δίκτυό της, εγκαθιστώντας φορτιστές στον χώρο τους για να εξυπηρετούν τους πελάτες τους! Το incharge BUSINESS αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση. Από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή, έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge, η nrg καλύπτει άμεσα και ολοκληρωμένα όλες τις ανάγκες του επιχειρηματία. H nrg συν τοις άλλοις, διαθέτει στους πελάτες της έξυπνους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων με εξαιρετικά προνόμια. Οι AC και DC φορτιστές της nrg αποτελούν τεχνολογικές λύσεις υψηλής αξιοπιστίας για εύχρηστη και ταχεία φόρτιση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των χρηστών στα δημοσίως προσβάσιμα σημεία φόρτισης.

qn3

Πλέον δεν πρόκειται να μένεις ποτέ «πίσω» ή να βρεθείς σε μια όχι και τόσο ευχάριστη θέση, καθώς η nrg είναι εδώ για να σου θυμίσει πως η ηλεκτροκίνηση αποτελεί βασική προτεραιότητα της εταιρείας, συνεχίζοντας να επενδύει διαρκώς και αναπτύσσοντας ακόμη περισσότερο το δίκτυό της, τόσο σε κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους, όσο και σε αστικά κέντρα, με DC αλλά και AC φορτιστές. Για εσένα που μέχρι χθες αναρωτιόσουν, «πώς, πού και πότε», σήμερα μπορείς απλώς να πεις «incharge» και όλα τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους άκοπα και αποτελεσματικά.