Καλοκαιρινά όνειρα με τον Dreamer

Καλοκαιρινά όνειρα με τον Dreamer

Βοηθήστε τον Dreamer να γεμίσει κάθε γωνιά της πόλης με παραλίες.

Το καλοκαίρι είναι, επιτέλους, εδώ, για πολλούς όμως από εμάς οι διακοπές αργούν ακόμα να φανούν στον ορίζοντα. Παρ' όλα αυτά, κανείς δεν μας εμποδίζει να ονειρευόμαστε ειδυλλιακά τοπία και καταγάλανες παραλίες, ακόμα και μέσα στη μουντάδα του γραφείου.

Ο Dreamer (που ακούει στο όνομα Σωτήρης Τρέχας), γνωστός για τις καλλιτεχνικές παρεμβάσεις του στους γκρίζους τοίχους της πόλης και «δικός μας» άνθρωπος ως συνεργάτης του Queen, αποφάσισε να φέρει αυτά τα όνειρα λίγο πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Το «Summer Dreaming» είναι το street art project που δημιούργησε για να φέρει το καλοκαίρι στην Αθήνα. Στόχος του, να γεμίσει τις γωνιές της πόλης με φωτογραφίες και stencils από τις πιο αγαπημένες μας παραλίες, ώστε εκεί που θα κάνουμε τη βόλτα μας στο κέντρο, να νιώθουμε πως βρισκόμαστε μακριά από το μπετόν και πιο κοντά στην αμμουδιά.

Για να πετύχει όμως το project, ο Dreamer χρειάζεται τη βοήθειά σας. Στείλτε του τις δικές σας αγαπημένες φωτογραφίες από τις παραλίες των ονείρων σας μέχρι την Παρασκευή 1/7. Από αυτές, ο Dreamer θα διαλέξει τις 14 πιο καλοκαιρινές και «δροσερές» και θα τις αναρτήσει σε διάφορα σημεία του κέντρου.

Το «Summer Dreaming» project θα κλείσει με ένα μεγάλο πάρτι κάπου στα μέσα Ιουλίου σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης, του οποίου τα βασικά συστατικά θα είναι μπικίνι και cocktails, καθώς και 300 συλλεκτικά posters του Dreamer, ως δώρο για τους καλεσμένους.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε την αγαπημένη σας φωτογραφία από παραλία στο mail του Dreamer με subject «Summer Dreaming» και να φέρετε το καλοκαίρι λίγο πιο κοντά.

www.thedreamer.gr
sotiristre@hotmail.com

WWW.FACEBOOK.COM/SOTIRIS.TRECHAS
WWW.TWITTER.COM/DREAMERSAYS
WWW.MYSPACE.COM/SOTIRISWORLD