Design Walk 2012

Design Walk 2012

Το δημοφιλές φεστιβάλ οπτικής επικοινωνίας και graphic design επιστρέφει για άλλη μια χρονιά στην καρδιά της πόλης.

Τι είδους χώρα θέλουμε να είναι η Ελλάδα το 2022; Θα επηρεάσει η κρίση τα χαρακτηριστικά της ελληνικής ταυτότητας; Πως θα αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και πως θα αντιλαμβάνονται την Ελλάδα φίλοι, σύμμαχοι, παρατηρητές και ανταγωνιστές στο εξωτερικό το 2022; Πως μπορούμε από την πλευρά μας να επηρεάσουμε τον τρόπο που μας βλέπουν; Μέσα στο αφηγηματικό πλαίσιο «Ελλάδα 2022» τα δημιουργικά γραφεία παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή του μέλλοντος μας.

Στο Design Walk 2012 τίποτα δεν μένει στο απυρόβλητο. Οι designers ασκούν κριτική στο σήμερα, προτείνοντας ένα διαφορετικό μέλλον, φιλόδοξο, έξυπνο, αισιόδοξο, εξωστρεφές και με χιούμορ. «Το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Το ζήτημα είναι καθαρά υπαρξιακό. Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε το μέλλον αν πρώτα δεν το φανταστούμε».

Το Design Walk, το πρωτότυπο διετές φεστιβάλ αφιερωμένο στη σύγχρονη οπτική επικοινωνία και το ελληνικό graphic design, επιστρέφει στις 3, 4 και 5 Φεβρουαρίου 2012 με την καθιερωμένη βόλτα του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. 11 creative studios ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό και πηγαίνουν αντίθετα στο αρνητικό ρεύμα της εποχής παρουσιάζοντας τη δική τους δημιουργική και ανατρεπτική πρόταση για την Ελλάδα του 2022.

Μάθετε περισσότερα και δείτε το πλήρες πρόγραμμα του Design Walk 2012 στο www.designwalk.gr

«SUNSUNDAY NIGHT IS RIGHT» PARTY – SIX D.O.G.S
Στο SIX D.O.G.S, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, οι Thodoris (από τους amateurboyz) & Oh Yeah, δίνουν ένα «SunSunday night is right» closing party, στις 21:00.

Είσοδος ελεύθερη
www.sixdogs.gr