«Το Έλα να δεις» Νο2

«Το Έλα να δεις» Νο2

Οι συλλέκτες παλαιοπώλες της Αθήνας, συναντιούνται για δεύτερη φορά στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη, για να παρουσιάσουν τα αποκτήματά τους και να πιουν κρασί μαζί με τους επισκέπτες.

Ένας θεσμός που τείνει να καθιερωθεί στην πόλη επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη με σκοπό να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερο κόσμο, φίλους της τέχνης της αντίκας και όχι μόνο, για δυο μέρες γεμάτες ιστορία τέχνης, αναμνήσεις, design και αρκετή διασκέδαση. Με δικά τους λόγια:

Η γνωστή παρέα παλαιοπωλών συγκεντρώνει ξανά τους συλλέκτες και τους φιλότεχνους στην έκθεση που μετά την πρώτη της επιτυχία καθιερώνεται.
Σας προσκαλούμε να δείτε από κοντά τα νέα μας αποκτήματα: έργα τέχνης, σύγχρονα και παλιά, έπιπλα και αντικείμενα από το σύγχρονο design και αντίκες 18ου έως 20ου αιώνα.

Παράλληλα ανοίξαμε και πάλι τις αποθήκες μας και ξετρυπώσαμε χίλια δυο αντικείμενα, μικρούς και μεγάλους θησαυρούς. Ελάτε κι εσείς να ανακαλύψετε ασημικά, πορσελάνες, κοσμήματα, κεντήματα, πίνακες και λιθογραφίες, χαρακτικά, βιβλία, αφίσες, έπιπλα και μικροέπιπλα, μοντέρνα και παλιά.

Σας περιμένουμε στη φιλόξενη όπως πάντα ατμόσφαιρα της γκαλερί Ζουμπουλάκη στην Πειραιώς, με κέφι, κρασάκι και μουσική.

Συμμετέχουν τα Παλαιοπωλεία: ANTIQUA – ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ – ΒΛΑΣΤΑΡΗΣ – ΜΑΡΤΙΝΟΣ σε συνεργασία με τη ΓΚΑΛΕΡΙ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ.

Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Μαρτίου 2011, από τις 11:00 έως τις 16:00.

Γκαλερί Ζουμπουλάκη
Αγαθοδαίμονος 37 & Ορέστου 1, Αθήνα
(από το νούμερο 199 της Οδού Πειραιώς. ΗΣΑΠ στάση Πετράλωνα)
(από Χαμοστέρνας στην Πειραιώς, 2ος δρόμος δεξιά)
Τηλ: 210 3634454, 3643496
www.zoumboulakis.gr