Μια (ακόμα) νύχτα χάρισμά σας

Μια (ακόμα) νύχτα χάρισμά σας

Θυμάστε πέρυσι που το Τροχόσπιτο μας έκανε δώρο μια νύχτα γεμάτη μουσική; Φέτος μας κάνει μία ακόμα, δια χειρός Γιώργου Νανούρη.

Περισσότεροι από 2.000 θεατές βρέθηκαν πέρυσι στον πεζόδρομο του Θησείου και διασκέδασαν με τα τραγούδια που ακούστηκαν από ηθοποιούς και τραγουδιστές σε δύο νύχτες γεμάτη μουσική, εντελώς δωρεάν.

Φέτος ο Γιώργος Νανούρης ανανεώνει το ραντεβού με τους θεατές, στήνει το Τροχόσπιτο ξανά στον πεζόδρομο του Θησείου, στην Κορεάτικη αγορά και προσκαλεί αγαπημένους καλλιτέχνες σε δύο νύχτες αντίδοτο στον «υλικό και ηθικό» πόνο μας σε ένα νοσταλγικό βαριετέ.

Στη σκηνή του Τροχόσπιτου θα ανέβουν μερικοί από όσους μας χάρισαν τραγούδια πέρυσι αλλά και πολλοί καινούργιοι: οι Blitz (Αγγελική Παπούλια, Χρήστος Πασσαλής, Γιώργος Βαλαής), η Κίκα Γεωργίου, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, η Έφη Θεοδώρου, η Καρυοφιλιά Καραμπέτη, ο Γιώργος Καραμίχος, ο Νίκος Καραθάνος με τους big charlatans choir, η Έμιλυ Κολιανδρή, η Δέσποινα Κούρτη, η Όλια Λαζαρίδου, ο Χρήστος Λούλης, ο Αργύρης Ξάφης, η Άννα Μάσχα, η Μάνια Παπαδημητρίου, ο Άγγελος Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Στέργιογλου, η Βικτωρία Ταγκούλη, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδη και οι 18 Μποφώρ.

Μουσική θα παίξουν (αλφαβητικά):
Τάσος Αντωνίου (μπουζούκι)
Παναγιώτης Βουρδουμπάς (καχόν)
Απόστολος Γιώτας (κιθάρα)
Σωτήρης Καραμεσίνης (μπάσσο)
Δημήτρης Μιχαλάς (κρουστά)
Γιώργος Μαρκόπουλος (τζουρά-μπουζούκι)
Ισίδωρος Πάτερος, με το συγκρότημά του "Ελ-Κιου"
Νίκος Πλάτανος (πιάνο)
Βάγγος Ράπτης (φυσαρμόνικα)
Παναγιώτης Τσεβάς (ακορντεόν)

1-2 Ιουνίου 2011
Κορεάτικη Αγορά
Είσοδος δωρεάν