Σκαρφάλωσε στις πουέντ και νιώσε τον ίλιγγο

Σκαρφάλωσε στις πουέντ και νιώσε τον ίλιγγο

Ζωντανή μουσική, κινηματογραφικές προβολές και κορυφαίοι χορευτές σε φρενήρεις ρυθμούς.

Δύο ιστορίες αγάπης σε μια ενιαία αφήγηση από χορευτές, σολίστ, φωτιστές και video artists σε ένα κορυφαίο υπερθέαμα παρουσιαζει μια από τις σημαντικότερες και πιο διάσημες χορευτικές ομάδες της σύγχρονης διεθνούς σκηνής οι La La La Human Steps συμπληρώνουν φέτος τριάντα χρόνια ζωής και έρχονται στην Ελλάδα με τη νέα τους, διπλή, χορογραφία. Αυτή τη φορά το εγχείρημα έχει να κάνει με δύο αριστουργήματα της μπαρόκ όπερας και μάλιστα ελληνοκεντρικού ενδιαφέροντος, τα έργα «Ορφέας και Ευρυδίκη» και «Διδώ και Αινείας».

Μια ομάδα που κινείται από τον λυρισμό ως τα όρια της ακραίας σωματικής έκφρασης μέσα από την περίτεχνη, πολύπλοκη και πρωτότυπη χορογραφική της γλώσσα. Μια γλώσσα με βάση την πειθαρχεία του κλασικού χορού, εμπλουτισμένη από τις υψηλές ταχύτητες του χορογράφου Edouard Lock.

Πρώτοι χορευτές, σπέσιαλ guest, πρίμα μπαλαρίνες, με θητεία σε διάσημα θέατρα, όπως η Όπερα της Βιέννης, το American Ballet Theatre, η Βaryshnikov Company, το CityDance Washington, τα Bolshoi, τα Les Grands Ballets Canadiens, τα Cuban Classical, τα Mπαλέτα της Καλιφόρνιας, της Τούλσας και του Κλίβελαντ, το Ballet of Yokohama, τα Εθνικά Μπαλέτα της Κίνας, του Καναδά, της Δανίας, της Κολομβίας, της Σλοβακίας, δίνουν το παρόν.

6 Οκτωβρίου 2011

Θεσσαλονίκη
Μέγαρο Μουσικής
25ης Μαρτίου & Παραλία
Τηλ: 2310 895800
www.tch.gr

Προπώληση εισιτήριων Θεσσαλονίκης
Στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής & στην Πλατεία Αριστοτέλους
Τηλεφωνικές κρατήσεις: 2310 895939

8 και 9 Οκτωβρίου 2011

Αθήνα
Μέγαρο Μουσικής
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη
Τηλ: 210 7282000
www.megaron.gr

Προπώληση εισιτήριων Αθήνας
Στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής και στην Ομήρου 8. Τηλ. 210-7282333

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 7258510