Πάμε μαζί στα «Tomorrow's Parties»;

Πάμε μαζί στα «Tomorrow's Parties»;

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες βρετανικές ομάδες devided theatre, οι Forced Entertainment, επιστρέφουν στο Bios.

Για τρίτη φορά και με μια νέα παράσταση έρχονται στην Ελλάδα οι Forced Entertainment που έχουν ήδη καταφέρει τις δύο προηγούμενες να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό και να μας κάνουν να κατατάξουμε τις δουλειές τους στο top 50 των καλύτερων παραστάσεων που έχουμε δει στη χώρα μας την τελευταία δεκαετία.

Οι ιδέες και τα κλισέ γύρω από το αίσθημα της ελπίδας είναι το κεντρικό θέμα αυτής της δουλειάς (και ξέρουμε πως κάτι σας θυμίζει)
Δημιουργώντας και συλλέγοντας σενάρια για το μέλλον, όπως και σύντομες αφηγήσεις που αφορούν την αισιοδοξία και την απελπισία, η ομάδα εξετάζει την αβέβαιη φύση της προσμονής και τις άπειρες πιθανότητες που μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Το Tomorrow's Parties βασίζεται σε ουτοπικές και δυστοπικές προβολές, στις αισιόδοξες ιστορίες που λέμε στον εαυτό μας και στις χαρές της εφευρετικότητας που προκύπτουν από την έρευνα και μετουσιώνονται σε μια παράσταση.

Από αυτές τις υποθέσεις, τις ονειροπολήσεις και τις έντονες, αλλά χιλιοειπωμένες ιστορίες, η νέα περφόρμανς των Forced Entertainment θα κινηθεί σε διαφορετικές κατευθύνσεις και σε άλλου είδους εικασίες - το ρεαλιστικό, το προσωπικό και το ξεκάθαρα φανταστικό. Το Tomorrow's Parties είναι οι Forced Entertainment σε προσωπική και κωμική εξομολόγηση – μία παιχνιδιάρικη, νοσταλγική και σε στιγμές εκστατική ματιά στο μέλλον, στο απίθανο και στο πιθανό.

Σύλληψη & δημιουργία: Forced Entertainment
Σκηνοθεσία: Tim Etchells
Ερμηνεία: Cathy Naden, Robin Arthur
Σκηνικά: Richard Lowdon
Φωτισμοί: Francis Stevenson

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου
Σάββατο 1 Οκτωβρίου
Κυριακή 2 Οκτωβρίου

Bios
Πειραιώς 84
Τηλ: 210 3425335
www.bios.gr