Η πανηγυρική επιστροφή της «Κατσαρίδας»

Η πανηγυρική επιστροφή της «Κατσαρίδας»

Με όσα εντομοκτόνα και αν εφοδιαστείτε δεν θα την ξεφορτωθείτε αυτή την σουρεαλιστική παράσταση.

Έξι χρόνια ταξιδεύει η «Κατσαρίδα» του Βασίλη Μαυρογεωργίου και του Κώστα Γάκη ανά την Ελλάδα και φέτος επιστρέφει με τους δυο τους (που ήταν οι πρώτοι που υποδύθηκαν τους ρόλους της) στη σκηνή του Badminton.

Ντανταϊστικό μιούζικαλ δρόμου το λες το έργο που μας σύστησε τον Βασίλη Μαυρογεωργίου και το γρήγορο χιούμορ του. Ξεκίνησε στο Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου στις αρχές του 2005 και δε σταμάτησε να κάνει τους θεατές να ξεκαρδίζονται στα γέλια και να συγκινούνται ταυτόχρονα για τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Δύο ακόμα εκδοχές της παράστασης, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές, παρουσιάστηκε σε διάφορα θέατρα της Ελλάδας και της Κύπρου και αφού έκανε τα ταξίδια της επιστρέφει τώρα στην Αθήνα. Το Θέατρο του Νέου Κόσμου είναι πια πολύ μικρό για να τη χωρέσει και οι δύο πρωταγωνιστές δίνουν ραντεβού στην αχανή σκηνή του Badminton και το κάνουν, για λίγο καιρό, φωλιά τους.

Τα ταξίδια της Ιωάννας, μιας μικρής κατακόκκινης κατσαρίδας που θέλει να ανέβει μέχρι το φεγγάρι και τις περιπέτειές της ώσπου να κατακτήσει αυτόν τον στόχο της ζωής της.

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Βασίλης Μαυρογεωργίου
Μουσική: Κώστας Γάκης
Κοστούμια: Γεωργία Μπαμπαλού
Σχεδιασμός φωτισμών: Γιώργος Φακούρας
Παίζουν οι ηθοποιοί: Κώστας Γάκης, Βασίλης Μαυρογεωργίου

7-10 Απριλίου

Badminton
Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή
Λεωφόρος Κηφισίας 46
Τηλ: 211 1086086