Game of Thrones: Θα αναστηθεί ο Jon Snow στο τρίτο επεισόδιο της σεζόν;

Game of Thrones: Θα αναστηθεί ο Jon Snow στο τρίτο επεισόδιο της σεζόν;

Μια θεωρία για την τύχη του Jon που πραγματικά αξίζει να διαβάσεις

Φανταζόμαστε πως ήδη ξέρεις πως ο αγαπημένος όλων, Jon Snow, είναι νεκρός. Αν όχι, τότε *spoiler alert που άργησε ένα λεπτό* μόλις το έμαθες και κακώς το έμαθες τώρα, γιατί ο έκτος κύκλος του Game of Thrones έχει ήδη ξεκινήσει.

Διάβασε επίσης:

Game of Thrones: 28+1 σκέψεις για τη μεγάλη πρεμιέρα του έκτου κύκλου

Όπως και να έχει όμως, οι θεωρίες για την τύχη του πρώην Διοικητή της Φρουράς είναι πολλές και το διαδίκτυο είναι ένας απέραντος χώρος όπου μπορείς να ξοδέψεις άπειρες ώρες διαβάζοντας όλα αυτά τα υποθετικά σενάρια. Στο πρώτο επεισόδιο, ο Snow είναι εντελώς νεκρός (μη μου πείτε πως περιμένατε ανάσταση στο πρώτο επ.;) και εκτός από την τελευταία σκηνή, όπου είδαμε το πραγματικό πρόσωπο της Melisandre και πήραμε μια γεύση από τις δυνάμεις της, τίποτα δε δείχνει πως ο Γιάνης της καρδιάς μας θα επιστρέψει σύντομα. Ή μήπως θα επιστρέψει πιο σύντομα απ' όσο περιμέναμε;

Το επεισόδιο 3 που θα προβληθεί στις 8 Μαΐου έχει τίτλο "Oathbreaker" (αυτός που έσπασε τον όρκο) και πολλοί GoT ειδικοί πιστεύουν πως θα είναι και το επεισόδιο όπου θα δούμε πολύ σημαντικά πράγματα. Στην περιγραφή του, αναφέρεται, μεταξύ άλλων πως ο "Bran συναντά το παρελθόν", κάτι που σημαίνει πως σιγά σιγά μάλλον θα ξεκινήσουν να εξιστορούνται τα γεγονότα γύρω από τον "Tower of Joy".

(Για όσους δεν ξέρουν, εκεί πέθανε η Lyanna Stark, αδελφή του Ned. Ο Ned της έδωσε μια υπόσχεση, η οποία φημολογείται πως αναφέρεται στη φροντίδα του γιου της, Jon Snow, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα έχει ως πατέρα του τον Rhaegar Targaryen. Έτσι, αν ισχύει αυτή η θεωρία, το R+L=J, αυτό σημαίνει πως ο Jon είναι μισός Targaryen, επομένως υπάρχει αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες να τον ξαναδούμε ζωντανό - ειδικά αν βάλει το χεράκι της η Melisandre και οι φλόγες της)

giphy c0fb9


Θα γίνουν όλα αυτά στο τρίτο επεισόδιο; Πώς ακριβώς θα επιστρέψει ο Jon στη ζωή (κάπου εδώ, να πω, αν και δε σας νοιάζει, πως αν δεν επιστρέψει, εγώ θα σταματήσω να το βλέπω); Τι ρόλο θα παίξει η Melisandre σε αυτό και σε ποια μορφή θα τον ξαναδούμε, αν τον ξαναδούμε;

Πολλά ερωτήματα και κάθε Κυριακή γίνονται ακόμη περισσότερα. Ναι, αυτή η σεζόν του Game of Thrones είναι γεμάτη από cliffhangers.