Game of Thrones: Οι αποκαλύψεις του HBO για τα 2 τελευταία επεισόδια που θα σε σοκάρουν!

Game of Thrones: Οι αποκαλύψεις του HBO για τα 2 τελευταία επεισόδια που θα σε σοκάρουν!

Hint: Ο τίτλος του 9ου επεισοδίου δείχνει πως θα γίνει κάτι πολύ σημαντικό ανάμεσα σε δύο κεντρικούς χαρακτήρες.

Το Game of Thrones μας έχει αφήσει με τρομερά cliffhangers - τι θα γίνει με την Arya; Το The Hound; Τους White Walkers; Τον Ramsay και τον Jon Snow;

Γι' αυτόν λοιπόν ακριβώς το λόγο, έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για τα δύο τελευταία επεισόδια της έκτης σεζόν της σειράς (σημειώστε πως ο τίτλος του 8ου επεισοδίου είναι "No One").

Δες επίσης:

You know nothing, Jon Snow. Ο Kit Harington μόλις ξυρίστηκε και έχασε όλη τη γοητεία του

Έτσι, σύμφωνα πάντα με το HBO, το ένατο επεισόδιο θα έχει τίτλο "The Battle Of The Bastards", κάτι που ξεκάθαρα δείχνει πως θα δούμε μια επική μάχη - οι σεναριογράφοι έχουν πει πως θα είναι η μεγαλύτερη μάχη του GoT - μεταξύ των "bastards", δηλαδή του Jon Snow και του πιομισητουχαρακτηραever, Ramsay Bolton. Η μάχη, λοιπόν, θα έχει διάρκεια 60 ολόκληρα λεπτά και αναμένεται να είναι πραγματικά συγκλονιστική.

Όσο για το φινάλε; Με τίτλο "The Winds Of Winter", η αυλαία της έκτης σεζόν θα έχει διάρκεια 69 ολόκληρα λεπτά. Το μεγαλύτερο, σε διάρκεια, επεισόδιο, σε όλη την ιστορία του Game of Thrones!

Και τα δύο επεισόδια σκηνοθετήθηκαν από τον Miguel Sapochnik, τον άνδρα που βρέθηκε πίσω από το θρυλικό "Hardhome" της περασμένης σεζόν και θα προβληθούν στις 19 και 26 Ιουνίου αντίστοιχα.

*Η σειρά προβάλλεται αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema.