Whaaaat? Ποια δημοφιλής τηλεοπτική σειρά κόπηκε μετά από 8 σεζόν;

Whaaaat? Ποια δημοφιλής τηλεοπτική σειρά κόπηκε μετά από 8 σεζόν;

Η είδηση που θα απογοητεύσει πολλούς fans του show!

Η αλήθεια είναι πως αυτό το νέο δεν το περιμέναμε!

Fans της σειράς "The Vampire Diaries", μάλλον θα απογοητευτείτε. Η σειρά κόβεται μετά από οκτώ κύκλους, καθώς το τηλεοπτικό δίκτυο CW ανακοίνωσε πως η όγδοη σεζόν θα είναι η τελευταία του show, ενώ οι Ian Somerhalder και Paul Wesley, που ενσαρκώνουν τα αδέλφια-βαμπίρ Damon και Stefan Salvatore, έκαναν δηλώσεις σχετικά με το θέμα.

Δες επίσης:

Sex and the City: Τα 5 μεγάλα fashion ψέματα που μας είπε η Carrie Bradshaw

e6cfdfa19a3ee2af4c71687a4eaf2c51

"Ο ήλιος, το φεγγάρι και τα αστέρια ευθυγραμμίστηκαν για μένα μια μέρα το Μάρτιο, όταν πήρα την κλήση πως θα παίξω αυτό τον πολύ ιδιαίτερο ρόλο του Damon Salvatore. Είμαι πολύ ευγνώμων σε όσους πάλεψαν για μένα έτσι ώστε να έχω αυτή την ευκαιρία, σε όσους δούλεψαν τόσο σκληρά για να κάνουν αυτό το show πραγματικότητα και σε όσους το παρακολούθησαν πιστά, κάνοντάς το κομμάτι της ζωής τους", ανέφερε ο Ian Somerhalder.

"Το γεγονός πως με επέλεξαν για το 'Vampire Diaries' άλλαξε την πορειά της ζωής μου. Είμαι κάτι πολύ παραπάνω από τυχερός για τις εμπειρίες και τα μαθήματα που πήρα τα τελευταία εφτά χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τους Kevin και Julie, καθώς και τον Peter Roth, τη Warnern Bros, τον Mark Pedowitz και το CW, το απίστευτο καστ και το συνεργείο και φυσικά τους TVD fans σε όλο τον κόσμο, που είναι και ο λόγος που αυτό το show έγινε παγκόσμια επιτυχία. Είμαι παραπάνω από ευγνώμων που ήμουν μέρος αυτού", δήλωσε ο Paul Wesley.

Τα τελευταία 16 επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τον Οκτώβριο.