Batman Begins στο Star Channel στις 21:00

Batman Begins στο Star Channel στις 21:00

H επιτυχημένη ταινία του Christopher Nolan αφιερωμένη στο δημοφιλή χαρακτήρα των DC Comics με πρωταγωνιστή τον Christian Bale.

Ο Christopher Nolan σκηνοθετεί το prequel του Batman που μας εισάγει στα παιδικά χρόνια του Μπρους Γουέιν και στο πως ξεκίνησε να υφίσταται ο Άνθρωπος Νυχτερίδα. Σύμφωνα με την ταινία σε μικρή ηλικία, ο Μπρους Γουέιν υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της εν ψυχρώ δολοφονίας των γονιών του, μια εμπειρία που το γέμισε με αισθήματα ενοχής και εκδίκησης. Θα ταξιδέψει στην Ασία και θα βρεθεί στους κόλπους της αίρεσης Ρας Αλ Γκουλ. Επιστρέφοντας στην Γκόθαμ Σίτι, ανακαλύπτει με δυσφορία πως το οργανωμένο έγκλημα κυβερνά την πόλη.

Έτσι ο Μπρους υιοθετεί μια δεύτερη περσόνα, αμείλικτη στην πάταξη του εγκλήματος, που θα σπείρει τον τρόμο στους εγκληματίες. Κάθε νύχτα, ο Μπρους Γουέιν μεταμορφώνεται στον Batman που με τη βοήθεια του πιστού του μπάτλερ Άλφρεντ και της σύγχρονης τεχνολογίας οργώνει τους δρόμους της Γκόθαμ Σίτι ματαιώνοντας τα σχέδια των εγκληματιών. Πρωταγωνιστούν οι: Christian Bale , Michael Caine , Liam Neeson , Katie Holmes , Morgan Freeman , Gary Oldman , Rade Serbedzija , Cillian Murphy , Tom Wilkinson , Rutger Hauer.