Whaaaat? Οι Kardashians ετοιμάζονται να αποσυρθούν από τα φώτα της δημοσιότητας;

Whaaaat? Οι Kardashians ετοιμάζονται να αποσυρθούν από τα φώτα της δημοσιότητας;

Αυτή κι αν είναι είδηση!

Ποιος θα το περίμενε!

Το reality show, "Keeping Up With the Kardashians" παίζεται στην τηλεόραση εδώ και περίπου μια δεκαετία και ανά τα χρόνια έχουμε δει πολλά, ΠΟΛΛΑ στιγμιότυπα από τη ζωή της διάσημης οικογένειας (όπως για παράδειγμα την Kim να βγάζει selfie την ώρα που η αδελφή της, Khloé, πήγαινε φυλακή).

Πότε θα έρθει το φινάλε;

«Δε θέλω να τελειώσει το show, αλλά κάποιες φορές σκέφτομαι πως θα ήμουν τόσο ευτυχισμένη αν τελείωνε και θα μπορούσα απλά να απομακρυνθώ από όλα αυτά», δήλωσε στη Daily Mail η Kourtney Kardashian. «Όταν τελειώνει η κάθε σεζόν λέω αρκετά, αλλά μετά κάνουμε ένα διάλειξμμα και είμαι έτοιμη για περισσότερα», προσθέτει.

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη, η Kourtney αποκάλυψε πως οι κάμερες φεύγουν από το σπίτι της στις 6 το απόγευμα κάθε μέρα και τότε είναι που περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της. «Το συνεργείο έχει δική του ζωή και η ομάδα σέβεται πολύ το να φεύγει στις 6 το απόγευμα, όποτε θέλω να έχω χρόνο με την οικογένειά μου. Για εμένα, η στιγμή που χαλαρώνω, είναι όταν ξεβάφομαι. Αυτό σημαίνει πως επιστρέφω στο ρόλο της μαμάς. Τρώμε μαζί - δε μαγειρεύω συχνά, έχουμε κάποιον που μαγειρεύει για εμάς - και μετά είναι η ώρα του μπάνιου και του παραμυθιού», λέει η ίδια στη δημοσιογράφο.

Λέτε τελικά να βαρέθηκαν την τόση πολλή δημοσιότητα; Η Kourtney ίσως, αλλά για την Kim, δύσκολα θα το λέγαμε!

Δες επίσης:

Έχει γίνει skinny: Θα τρίβεις τα μάτια σου μόλις δεις την Kim Kardashian με κολάν και μπουστάκι