Μετά το Game of Thrones, τι; Η είδηση που θα ενθουσιάσει τους fans της σειράς!

Μετά το Game of Thrones, τι; Η είδηση που θα ενθουσιάσει τους fans της σειράς!

Τι ετοιμάζει ο George R. R. Martin;

Αν ανήκεις σε εκείνους που αναρωτιούνται πώς θα γεμίσει το κενό στην καρδιά - και την τηλεόρασή τους - μετά από το φινάλε του Game of Thrones, τότε σίγουρα θα χαρείς με τα παρακάτω νέα.

Εδώ και αρκετό καιρό, φήμες ανέφεραν πως ένα spin-off της σειράς είναι στα σκαριά, για να έχουμε κάτι από GoT να βλέπουμε μετά από την τελευταία, όγδοη σεζόν και σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο πρόεδρος παραγωγής του HBO, Casey Bloys αποκάλυψε αρκετά.

"Το έχουμε συζητήσει. Δεν είναι κάτι στο οποίο είμαι αντίθετος, αλλά πρέπει να έχει νόημα. Δεν είμαι σίγουρος πως θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό τώρα (οι δημιουργοί της σειράς) όταν είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την παραγωγή (της έβδομης σεζόν). Είναι μια πολύ απαιτητική παραγωγή, σκοπεύουν να ξεκινήσουν σύντομα. Είμαι ανοιχτός σε αυτό. Τα παιδιά δεν είναι αντίθετα, αλλά δεν υπάρχουν ουσιαστικά σχέδια ακόμη", δήλωσε ο Bloys.

Και όσο τα πληκτρολόγια παίρνουν φωτιά για το υποτιθέμενο spin-off του Game of Thrones, ο George R. R. Martin ετοιμάζει κάτι άλλο. Σε μια δημοσίευση που έκανε στο blog του, ο συγγραφέας έγραψε πως ετοιμάζει μια σειρά από νουβέλες μαζί με τη Melinda M. Snodgrass, που θα έχει τον τίτλο "The Wild Cards" και που θα μεταφερθεί στην τηλεοπτική οθόνη!

Yay!

Διάβασε ακόμα:

Εκλογές στο Westeros: Εσύ ποιον ψηφίζεις ως τον καταλληλότερο ηγέτη στο Game of Thrones;