H Hillary Clinton στο πλευρό της Ελλάδας

H Hillary Clinton στο πλευρό της Ελλάδας

Σήμερα το βράδυ η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ μιλά αποκλειστικά στους Φακέλους.

Και extra bonus της πολύ ενδιαφέρουσας συζήτησης ανάμεσα στον Αλέξη Παπαχελά και την επικεφαλής του State Department των ΗΠΑ ο Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Η Υπουργός Εξωτερικών της Αμερικής η οποία κατά την ολιγόωρη επίσκεψή της στη χώρα μας τάχθηκε υπέρ της Ελλάδας και δήλωσε την προθυμία της χώρας της να υποστηρίξει την οικονομία μας στη δύσκολη περίοδο που διανύει θα βρεθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σήμερα στις 11 μ.μ. στους Φακέλους, στη συχνότητα του ΣΚΑΙ, για μια αποκλειστική συνέντευξη.

Στην ίδια εκπομπή ο Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος θα απαντήσει σε ερωτήσεις του Αλέξη Παπαχελά και του Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Στην μοναδική συνέντευξη που παραχώρησε σε ελληνικό μέσο η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών μιλάει για τους δεσμούς Ελλάδας και Αμερικής, το πώς πιστεύει ότι μπορεί να βγει η Ελλάδα από την οικονομική κρίση αλλά και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για την χώρα μας στο νέο τοπίο της Μέσης Ανατολής. Ακόμη, η Χίλαρι Κλίντον μιλά για τις σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας, το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, τους αγωγούς και την πράσινη ενέργεια, τα πετρέλαια στο Αιγαίο αλλά και τους Έλληνες "αγανακτισμένους".