Ο Ashton Kutcher τα πετά έξω για το «Two and a Half Men»

Ο Ashton Kutcher τα πετά έξω για το «Two and a Half Men»

Το πρώτο διαφημιστικό για τη νέα σεζόν της σειράς που πέρασε από 40 κύματα, μας δίνει μια ιδέα για το τι να περιμένουμε.

Πριν λίγους μήνες η παραγωγή της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «Two and a Half Men» αποφάσισε να διώξει τον Charlie Sheen από το show και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κατείχε σε αυτό, εξαιτίας της ανάρμοστης, προκλητικής και κάπως παρανοϊκής συμπεριφοράς που επιδείκνυε κατά συρροή και συνήθως μπροστά στον φακό.

Τον Μάιο ανακοινώθηκε πως αυτός που θα «γεμίσει τα παπούτσια» του Sheen θα είναι ο νεότερος, και υγιέστερος ψυχολογικά, Ashton Kutcher. Πολλοί ήταν αυτοί, μαζί κι εμείς, που παραξενεύτηκαν με την επιλογή του συγκεκριμένου ηθοποιού, μιας και ο Kutcher ουδεμία σχέση έχει με τον Sheen, τόσο από άποψη εξωτερικής εμφάνισης όσο και από άποψη χαρακτήρα. Και για έναν ρόλο όπως αυτόν του γυναικά, αλκοολικού και αλαζόνα «Charlie», το όνομα του Kutcher μας φάνηκε κάπως λίγο.

Τώρα όμως που κυκλοφόρησε το πρώτο promo του τηλεοπτικού δικτύου CBS για τη νέα σεζόν του «Two and a Half Men» που θα ξεκινήσει με τον Ashton Kutcher, αρχίσαμε να αλλάζουμε γνώμη.

Ο ηθοποιός, μαζί με τους «παλιούς» της σειράς, Jon Cryer και Angus Jones, στέκεται πίσω από μία ταμπέλα την οποία κρατά μαζί με τους άλλους δύο και η οποία γράφει «Όλα θα αποκαλυφθούν στις 09.19.11». Μικρή λεπτομέρεια: και οι τρείς τους είναι γυμνοί.

Υπομονή μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, για να δούμε αν τα «προσόντα» του Kutcher είναι αρκετά για να καλύψουν το κενό του «πολύ» Sheen.