Με το κοντρόλ στο χέρι...

Με το κοντρόλ στο χέρι...

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη, βλέπουν και σχολιάζουν τις άλλες εκπομπές, αλλά και οι άλλες εκπομπές βλέπουν και σχολιάζουν τον Νίκο Μουτσινά και την Ηλιάκη και όλοι μαζί τον Λιάγκα και το Dancing on the ice.

Ο Γιώργος Λιάγκας εκτιμά, σε θολή φωτογραφία, με κόκκο, την αξία του μονόπετρου που φορά η Ζέτα Μακρυπούλια και το αποτιμά στα 3 καράτια κι αν είναι και επώνυμο μια 30αρα κάνει, το αποτιμά.

«Φαντάσου πόσο το έψαξε πριν αγοράσει δακτυλίδι στην Φαίη» σχολιάζει η Ηλιάκη, που και large δεν τον χαρακτηρίζει τον Λιάγκα!

Η Ναταλία Γερμανού κάπου εξομολογείται πως «είναι κακό που μου αρέσει ο Λιάγκας;»... ναι! Είναι! Απαντάμε εμείς διότι ρώτησε! Αν δε ρωτούσε δε θα σχολιάζαμε, διότι είναι γνωστό πως δεν έχουμε τέτοιο ποιόν ως άνθρωποι!

Μονόπετρο φοράει και η Νάντια Μπουλέ, η οποία όμως δεν θέλει να τη ρωτάνε για αυτό, μας παρακαλεί πολύ. Γιατί, κοπελιά, από τσίχλες είναι;

Θυμάστε; Στα περίπτερα ένα μεγάλο γυάλινο σα βάζο, που είχε μέσα στρογγυλές τσίχλες και κάτι μονόπετρα πλαστικά, να, όλα τα χρώματα! Και βάζαμε ένα δίφραγκο, που είχε αξία τότε και το γυρνάγαμε και όλο η τσίχλα μας τύχαινε και ποτέ το δακτυλίδι του πόθου. Και είχε και πολύ χρώμα η τσίχλα και μετά μας μάλωναν οι μανάδες που έβαψε το στόμα μας!

Τι βλέπει όμως, η Νάντια Μπουλέ στην τηλεόραση; Όχι, όχι ντοκιμαντέρ στην ΕΤ3 και εκπομπές λόγου, όπως τα μοντέλα, που σέβονται την ποιότητα τους, αλλά Ράδιο Αρβύλα και Φώτη και Μαρία που εκτιμά την μεταξύ τους σχέση και την χημεία τους.

Να μην ξεχάσω! Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ήταν συμμαθητής με τον πρωθυπουργό –ποιον πρωθυπουργό; Τον τωρινό ντε!- που τι να μην ξεχάσω εγώ, έχουν ξεχάσει οι ίδιοι, με τον χρόνο που παρήλθε!

Ο πρωθυπουργός –άντε πάλι, ποιος πρωθυπουργός; Θα σας βάλω να γράψετε τιμωρία: «Λουκάς Παπαδήμoς», 100 φορές στο τετράδιο εργασιών- μας είπε να μην το πάρουμε προσωπικά και κατάκαρδα, αλλά όσο να ναι, ο ελληνικός λαός θα κάνει πολλές θυσίες. Λες και εμείς δε το είχαμε καταλάβει και ταυτιζόμασταν ως λαός με αυτόν του Λουξεμβούργου, που αθυσίαστο τον λες!

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν πάντα πρωταγωνίστρια, αλλά ο Κώστας Βουτσάς δεν έχει βεντετισμούς και ήταν πάντα στο Εμείς και όχι στο Εγώ! Αυτό να το γράψουν τιμωρία 100 φορές όλοι οι νεαροί συνάδελφοι του, πρωταγωνιστές και μη!

Προσωπική παράκληση γιατί ένα βήμα πριν το άσυλο ψυχικής υγείας είμαι και μάλιστα το δημόσιο, διότι για ιδιωτικό ούτε λόγος, καλύτερα να κλείσω σουίτα στο Ντουμπάι για ένα μήνα. Σας, παρακαλώ όχι άλλο κάρβουνο και όχι άλλο ΤζιόβαΠαπουτσάκηΛαγούτη! Διαιτητές στα αισθήματα τους μας έβαλαν οι άνθρωποι! Ρε τι τους βρήκε και τι μας βρήκε!


Πενηντάρες έκανε σε τηλεθέαση ο Λαζόπουλος! Σαραντάρες χτυπάμε οι λατρεμένοι μου και εμένα και πολλών άλλων, οι Ράδιο Αρβύλα και ο πιο εμπνευσμένος από ποτέ Θέμος και το Όλα του! Σαραντάρες χτύπησαν και τα δυο και μονάκριβα σίριαλ του Mega!

Πώς να το πει ο κόσμος, δηλαδή τι θέλει να δει; Με πανό έξω απ τα κανάλια;

Η Ελένη Μενεγακη πήγε θέατρο, απροειδοποίητα και παρακάλεσε ευγενικά τους ιθύνοντες να μη καλέσουν φωτογράφους και κάμερες και αυτοί το σεβαστήκαν!

Άμα ο άνθρωπος είναι σεμνός και χαμηλών τόνων, εισακούγεται, όσο να ναι!
Α! Δε θέλω πια Ελένη! Δε θέλω!