Ζαπάροντας...

Ζαπάροντας...

*Ο υπουργός της καρδιάς μας –γιατί παθαίνει έμφραγμα μόλις τον βλέπει- Άδωνις Γεωργιάδης, πήγε στην Μυτιλήνη. Κάτι τον πιτσίλαγε και νόμιζε πως ήταν βροχή. Κύριε Γεωργιάδη; Βλέποντας τα αποσπάσματα, να σας διαβεβαιώσουμε πως δεν έβρεχε!

*Κατά την Κατερίνα Καινούργιου, που είναι ειδικός σύμβουλος στο στυλ και στο καλό γούστο, ως καλεσμένη στην εκπομπή της κ. Μενεγάκη, η Φαίη Σκορδά στο Alter, ντυνόταν σα «δεύτερη» ενώ, τώρα στο Mega, ξεχωρίζει μάλλον «αριστούχος – σημαιοφόρος της τάξης της».

*Το ότι α) η κ. Σκορδά και στο Alter και στο Mega έχει τον ίδιο στυλίστα, β) πως οι θεατές και των τριών –Καινούργιου, Μενεγάκη, Σκορδά- τις παρακολουθούν φορώντας μπαλωμένα και όχι από μόδα, γ) δεν είναι και χαρακτηριστικό μέγιστης ευγένειας να χαρακτηρίζεις κάποιον «δεύτερο», δεν φανήκαν να την πολυαπασχολούν.

*Ο πρόεδρος των προέδρων Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν για άλλη μια φορά καλεσμένος στον Γιώργο Παπαδάκη. Άραγε να χει προσληφθεί ως ειδικός συνεργάτης;

*Επιτέλους, λειτουργεί η Σχολή του Σεξ στην Αυστρία! Από τα σπήλαια, τις εποχές του Νεάτερνταλ, κάναμε το ίδιο πράγμα και αυξανόμασταν και πληθαίναμε και κατακυριεύαμε τον κόσμο. Ε, τώρα θα το κάνουμε με πτυχίο, μετά από εξετάσεις και γραπτά τεστ!

*Βγήκε ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής της Ελβετία στο «Νέοι Φάκελοι» και είπε πως οι Έλληνες πολιτικοί έχουν λογαριασμούς φουλ στα χιλιάρικα τα ευρώ στις Ζυρίχες και πως η εκεί κυβέρνηση πρότεινε στις δικές μας, να τους ελέγξουν αλλά εμείς δε ευκαιρούσαμε, διότι είχαμε να κυβερνήσουμε τώρα και που να τρέχουμε!

*Από τα σύννεφα πέφτω!

*Κούκλα η Σαγια στο Όλα! Καταπληκτική και η μικρή τους Γερμανίδα! Η μόνη συμπαθής από έναν ολόκληρο λαό!

Γιώτα η κομμώτρια, βγήκε στον Καμπουράκη και στον Οικονομέα και είπε πως πολύ καλά κάνουν και εξαιρούνται οι κομμωτές απ τα βαρέα και ανθυγιεινά!

*Συγχαρητήρια στο Mega για άλλη μια φορά! Μόνο αυτό καταφέρνει και ξετρυπώνει τέτοια φαινόμενα εργαζόμενων φιλοκυβερνητικά σαν την φίλτατη Γιώτα.

*Πρώτη μέρα εφεδρείας! Χάος!

*Το Mega επίσης θεώρησε τόσο καλή την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που μας την έκανε επανάληψη. Πως κάνουν σεξ τα μυρμήγκια και πως εμείς οι καταξιωμένοι και τυχεροί βλέπουμε τουριστικά τους κατοίκους της επαρχίας;

*και ξανά Αντουανετισμοί! Τι πεινανε; Δεν έχουν ψωμί; Ε, μα χάθηκε το σούσι και το παντεσπάνι!