Σκόρπια λόγια...

Σκόρπια λόγια...

*Το τι με πληγώνει η κάρτα του Άλτερ, «ευχόμαστε σε σας και στις οικογένειες σας, Χρόνια Πολλά», δε λέγεται! Όποτε πέφτω επάνω της ξεσπάω σε λυγμούς.

*Αϋπνία και τηλεόραση ανοιχτή. Έβλεπα τον Πάτρα στον Άλφα σε μια περιηγητική εκπομπή. Ήταν στην Ελβετία σε έναν ναό που ήταν καθολικός και με τη μεταρρύθμιση του Λουθήρου έγινε προτεσταντικός! «Βλέπετε σπασμένο το κεφάλι της Παναγίας γιατί οι Προτεστάντες δε πιστεύουν στην Παναγία», μας ενημέρωσε πλήρως!
*Βρε Θανάση! Βρε Θανάση! Σε τι πιστεύουν οι Προτεστάντες; Στον Κρίσνα;
Μαρία Μπεκατώρου στον Θέμο, με μαλλί – φωλίτσα χελιδονοοικογένειας, λαμπερή και η χαρά της ζωής! Άνθρωπος να σου ανοίγει η καρδιά.
*Αμέσως μετά, η Σάσα Μπάστα, ντυμένη όπως κάθε γυναίκα που καλείται σε εκπομπής, με ένα απλό κορμάκι, με χείλη δανεικά από τη Φωτεινή Γεωργαντά και οδοντοστοιχία από τις φορεμένες του Αλεξάνδρου Πετρίδη.
*Αυτό είναι η τηλεόραση! Η απόλυτη αθωότητα της Μπεκατώρου να συναντά την ανεκδιήγητη Σάσα Μπάστα, η οποία μάλιστα συνομιλούσε με το μπούστο της και του λέγε να χαιρετίσει τον Θέμο και τον Βαγγέλη!
*Αν αυτά απαντούσαν πάντως, θα είχε ενδιαφέρον δε λέω!
*Όλα τα χω δει στην τηλεόραση! Αλλά ο διάλογος με το στήθος πραγματικά, με κατέπληξε!
*Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, δυο μέρες τώρα είναι σα θυμωμένοι, σα νευριασμένοι, σα μουτρωμένοι! Επειδή εμείς τους βλέπουμε νιώθουμε σα να φταίμε, σα να τους έχουμε κάνει κάτι! Συγγνώμη, πάντως, αν σαν κοινό σας δυσαρεστήσαμε ε;
* «Σήκω! Θα φύγουμε! Θα πάμε μετανάστες στην Αλβανία. Εμείς δεν τους δεχτήκαμε; Σειρά τους τώρα!». Ατάκα της υπέροχης Χρύσας Ρώπα, στο χθεσινό Τσαντίρι!
*Και υπέροχος και ο Γιάννης Ζουγανέλης ως γιατρός που θεραπεύει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ!
*Μετανιωμό έχω πάθει και εγώ, όπως διέγνωσε για την Ρώπα. Και εγώ συγγνώμη απ την ανθρωπότητα, σαν την Χρύσα, θέλω να ζητήσω για ότι είχα ψηφίσει.
ι Ράδιο Αρβύλα, εχθές, πιο πολιτικοί από ποτέ, είπαν όσα έγιναν γαργάρα απ όλη την υπόλοιπη τηλεόραση –εκτός Λάκη- πάντα.
*Τι καλά που υπάρχουν!

*Το ότι με πληγώνει βαθιά η κάρτα του Άλτερ, «ευχόμαστε σε σας και στις οικογένειες σας Χρόνια Πολλά».