Ο Steven Spielberg ζήλεψε την τηλεοπτική δόξα

Ο Steven Spielberg ζήλεψε την τηλεοπτική δόξα

Σιγά μην έμενε πίσω στην κούρσα της τηλεόρασης ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης. Η καινούργια του μίνι σειρά «Falling Skies» είναι έτοιμη και θα ξεκινήσει τον Ιούνιο.

Όταν ο Scorsese ανακοίνωσε πως προσγειώνεται στη μικρή οθόνη με το «Boardwalk Empire» του όλοι αναρωτήθηκαν, αμέσως, πότε θα έρθει και η σειρά του έτερου σούπερ σταρ σκηνοθέτη Steven Spielberg. Και να που η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Δηλαδή όχι ακριβώς τώρα αλλά το ερχόμενο καλοκαίρι, δηλαδή, σύντομα.

Εξωγήινοι -αγαπημένο θέμα του σκηνοθέτη- εισβάλουν στη γη σε μια μίνι σειρά με πρωταγωνιστή τον -δημοφιλέστατο στην Αμερική- Noah Wyle, τον σέξι γιατρό του «E.R.» που, κατά πως όλα δείχνουν, μοιάζει με μια μίξη του «Walking Dead» με το «V»! Τα εφέ του trailer είναι, βέβαια, κάπως απογοητευτικά και πολύ κατώτερα των προσδοκιών μας από μια παραγωγή που συνοδεύεται από το όνομα του Spielberg. Έχει καιρό ακόμα για να βελτιωθεί ως τον Ιούνιο που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο τηλεοπτικό δίκτυο TNT και ελπίζουμε πως αυτό ακριβώς θα πράξει.

Μια πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη σειρά «Falling Skies» στο video που ακολουθεί.