Αυτές είναι οι «μικρές κατινιές» που κάνεις κι ας μην το παραδέχεσαι

Αυτές είναι οι «μικρές κατινιές» που κάνεις κι ας μην το παραδέχεσαι

Σκόπιμα ή μη, λίγο ή πολύ, όλοι γινόμαστε κάποιες φορές... «κατίνες».

Κακά τα ψέματα, κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι μας έχει τύχει πολλές φορές να… παγιδευτούμε από τον κακό μας εαυτό και να ενδώσουμε σε μικρότητες, αρνητικά συναισθήματα, ανούσια νεύρα και κακίες. Για να καταλάβεις τι εννοώ, αναφέρομαι σε όλες εκείνες τις φορές που το ζήτημα δεν είχε καμία απολύτως σημασία, εμείς όμως με τη συμπεριφορά μας το κάναμε κάτι παραπάνω από τεράστιο.

Το πόσο μικροπρεπής θα είναι μία συμπεριφορά έχει να κάνει κυρίως με την προσωπικότητά μας και όχι με τους άλλους ή τη δική τους αντίδραση. Ανάλογα με το ζώδιό μας, η μικρότητα μπορεί να πάρει διαστάσεις. Εσύ ποια «μικρή κατινιά» κάνεις; Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις.

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός σπάνια θα βγάλει μικροπρεπή συμπεριφορά. Τις περισσότερες φορές, όταν εκνευρίζεται με κάτι, απλά εκφράζει κατευθείαν τα ειλικρινή του συναισθήματα και δεν καταφεύγει σε ύπουλες ή μυστικές κινήσεις. Ωστόσο, όταν αισθάνεται αδικημένος ή παραγκωνισμένος από κάποιον, είναι πολύ πιθανόν να μην τον προσκαλέσει στο πάρτι του, παριστάνοντας έπειτα πως απλά το ξέχασε...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr