Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση σου το 2020!

Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση σου το 2020!

Πώς το ξέρουμε; Από το ζώδιό της...

Το ήξερες ότι, όπως κι εσύ, έτσι και η σχέση ή ο γάμος σου ανήκει σε ένα συγκεκριμένο «ζώδιο»; Κι όμως! Η ημερομηνία που αποφασίσατε με το ταίρι σου να είστε μαζί ή που παντρευτήκατε δηλώνει το ζώδιό της και γι' αυτό παίρνει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πχ. μια σχέση που δημιουργήθηκε στις 28/11 είναι «Τοξότης», κάτι που σημαίνει ότι τα δυο μέλη της θέλουν να καλοπερνούν, να διασκεδάζουν αλλά αργούν να «σοβαρευτούν» και να κάνουν το επόμενο βήμα της παντοτινής δέσμευσης. Επίσης, μία σχέση «Σκορπιός» χαρακτηρίζεται από το πάθος και τα βαθιά συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Ως εκ τούτου, μπορείς να δεις την εξέλιξή της στο χρόνο. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις την πρόβλεψη της σχέση σου για το 2020, ανάλογα με το ζώδιό της, διάβασε παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ

Η σχέση θα περάσει ένα μεγάλο τεστ, καθώς το ζητούμενο -τουλάχιστον του ενός- είναι να προχωρήσετε σε περισσότερες δεσμεύσεις. Αυτό βέβαια προϋποθέτει θυσίες και από τις δύο πλευρές. Αν αποφασίσετε να το πάτε ένα βήμα παραπέρα (να συζήσετε, να παντρευτείτε ή να κάνετε παιδί), θέλετε να ξέρετε θα σας καθησυχάσει η άνεση του ότι έχετε έναν άνθρωπο δίπλα σας για τον οποίο μπορείτε να νιώθετε σιγουριά...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr