AstroQuiz: Ο καψούρης Στέφανος και τα... «παιχνίδια» της Βιβής

AstroQuiz: Ο καψούρης Στέφανος και τα... «παιχνίδια» της Βιβής

Διάβασε την ιστορία και προσπάθησε να βρείς την σωστή απάντηση!

Ήταν 3:00 τα ξημερώματα κι ο Στέφανος καθόταν μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του. Κοιτούσε την φωτογραφία της Βιβής, στο προφίλ της στο FB.

Πήγαινε καιρός τώρα που μεταξύ τους είχε αναπτυχθεί μια «περίεργη» σχέση, αφού από την πλευρά του ήταν ξεκάθαρα ερωτική, ενώ εκείνη μετά τις πρώτες 2-3 φορές που γεύθηκαν μαζί τις χαρές του έρωτα, του το είχε γυρίσει στο «φιλικό» κι αυτό ήταν που τον τρέλαινε.

Γιατί αυτή η «φιλία» δεν την εμπόδιζε να «τρίβεται» πάνω του κάθε φορά που συναντιόντουσαν. Πάνω όμως που τον «έφτιαχνε», γινόταν «καπνός», προφασιζόμενη ένα σωρό δικαιολογίες. Τα σημάδια ήταν ξεκάθαρα μα ο Στέφανος δεν ήθελε να τα δει. Η ιδέα μιας «αιώνιας» σχέσης με την Βιβή του είχε καρφωθεί στο μυαλό και δεν έφευγε με τίποτα.

Όμως όλα τα πράγματα κάποτε τελειώνουν. Λίγες ώρες πριν, κάθονταν αντικριστά στο ρεστοράν «Μαύρος Πάτος», με τις μελωδίες του πιάνου και το βαθύ κόκκινο κρασί να απογειώνουν τον έρωτα, μα όχι τον δικό τους. Γιατί σε αυτήν την τόσο ρομαντική ατμόσφαιρα, εκείνη -μέσα στις… γλύκες βέβαια- του μίλαγε διαρκώς για τον πρώην της και για το πόσο πολύ τον θέλει. Κι όταν πια στο τέλος της βραδιάς πήγε να την αποχαιρετήσει με ένα φιλί σαν εκείνο το πρώτο, που είχε ανοίξει την αυλαία της σχέσης τους, εκείνη του το ξέκοψε και τον «γείωσε» κανονικά...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr