Τα 5 ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς

Τα 5 ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς

Όλα τα ζώδια, με ανάδρομο Ερμή, θα έχουν θέματα, αυτά όμως θα επηρεαστούν πιο πολύ

Ο Ερμής για πρώτη φορά μέσα στο 2020 γυρνάει ανάδρομος στις 18 Φεβρουαρίου και θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Μαρτίου, καθώς βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Εκεί που πήγαιναν λοιπόν όλα σφαίρα, έρχεται να σου ξεφουσκώσει τα λάστιχα. Το πρόγραμμά σου πάει περίπατο, σχέδια αλλάζουν ή αναθεωρούνται, δουλειές κολλάνε ή αναβάλλονται επ' αόριστο και σε καθυστερούν, ακυρώνονται ραντεβού και συμφωνίες, γίνονται μπερδέματα στην καθημερινότητά σου, ενώ το να συνεννοηθείς μοιάζει απίθανο. Για γραφειοκρατικά, λειτουργία κινητών, μέσων επικοινωνιών και μετακινήσεις δεν το συζητάμε καν. Μόνο τα... παλιά έχουν την τιμητική τους!

Όλα τα ζώδια, ανάλογα με το πού τους "χτυπάει", έχουν θέματα, ωστόσο, υπάρχουν και συγκεκριμένα που ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα με τον ανάποδο Ερμή, ανάλογα με το πού πέφτει στο ωροσκόπιό τους.

Παρακάτω θα δεις ποια είναι τα 5 ζώδια που θα υποφέρουν από τον Ερμή ανάδρομο στους Ιχθύς:

ΙΧΘΥΕΣ

Εσύ κανονικά θα έπρεπε να λύνεις και να δένεις αυτό το διάστημα, να τους χορεύεις όλους στο ταψί και να μην σου φέρνουν καμία αντίρρηση. Εεεε, όχι! Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου δε θα ξέρεις τι σου γίνεται. Άλλα θα ξεκινάς να κάνεις κι αλλού θα καταλήγεις. Είχες βάλει κάποιον σκοπό, είχες έναν στόχο; Ξέχνα τον! Τίποτα δε θα σου πάει όπως είχες ονειρευτεί, θα είσαι στην τσίτα, τα νεύρα θα σου σπάνε, αλλά τι να πεις και τι να ομολογήσεις, που κι αυτό λάθος θα βγαίνει και θα τσακώνεσαι; Θες να γυρίσεις πίσω στα παλιά, στους/στις πρώην και γενικά σε ό,τι αφορά στο παρελθόν σου και να το διορθώσεις; Αυτό μόνο σου επιτρέπεται...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr